Hrvatski brand Tanya Bracelets predstavlja narukvice za prijateljice
H

Iza branda Tanya Bracelets stoji Tanja Bašić, magistrica ekonomije s otoka Vira kraj Zadra.

Narukvice su ručni rad, pletene narukvice s romantičnom notom pletu se rukama, odnosno prstima, bez upotrebe igle.  Za pletenje se koristi marcerizirani pamučni konac uz dodatak viskoznih sjajnih konaca, a prosječno vrijeme izrade narukvice srednje debljine je 1-2 sata.

Izrađuju se za žene, djecu i muškarce, a svoju savršenu narukvicu možete sami kreirati. 

Narukvice mogu biti bez dodataka (jednobojne, u više boja ili s natpisima) i s dodacima (privjesci, školjkice, perle, zakovice). Savršene su kao ljetni modni dodatak, ali isto tako prilagođavaju se i ostalim godišnjim dobima te se nose kroz cijelu godinu.  Budući da su ove jeseni hit gumice za kosu uz narukvice su u ponudi i gumice za kosu koje se također izrađuju tehnikom pletenja prstima uz korištenje vune. Osobe koje preferiraju decentniji nakit za sebe mogu nešto odabrati u kolekciji tankih narukvica sa srebrnim privjescima.

Novo u ponudi su i pleteni personalizirani privjesci sa slovima cvjetnog uzorka. Narukvice su lijepa ideja i za poklon osobi koji volite, a pronaći ih možete na na Instagram profilu tanya_bracelets_  i Facebook stranici Tanya Bracelets.  

DARIVANJE ZA ČITATELJICE STILUETE

Darujemo 3 osobe! Svaka će osvojiti po dvije narukvice kako bi u ovo predblagdansko vrijeme iznenadila i neku dragu osobu! Ispod ove objave na našoj FACEBOOK STRANICI ostavite nam komentar – koju osobu ćete razveseliti ako baš vi osvojite dvije narukvice i zapratite brand Tanya Bracelets.

Darivanje traje do nedjelje,  29.11., do 20 sati, vrijedi na području Republike Hrvatske, metodom slučajnog odabira odabrat ćemo tri komentara.  Imena sretnih dobitnica objavit ćemo u roku od dva dana od završetka darivanja kao update ovoga članka. Sretno! 

UPDATE: Dobitnice su: Željana Popović, Roberta Calvi, Sandra Mamić

Fotografije: Ivor Mažar/ Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci