HÖGL tenisice stvorene da podignu svijest o održivoj proizvodnji i potrošnji
H

Austrijski brend vrhunske obuće Högl ove sezone predstavlja HÖGLVISION – kolekciju tenisica stvorenu s vizijom podizanja svijesti o održivoj proizvodnji i potrošnji.

HÖGLVISION je ekskluzivna, limitirana kolekcija tenisica koja kombinira tehnološke inovacije i obrtničku tradiciju s održivošću i poštivanjem okoliša i ljudi. Sve u ovoj kolekciji dobro je promišljeno do najsitnijih detalja kako bi se postigao najbolji izgled i najudobniji osjećaj nošenja.

1699,00kn

Tenisica od jutra do mraka

Sveprisutne i neizbježne, tenisice su osvojile modnu scenu i nose se u svakoj prigodi. One su više od jednostavnog trenda, odražavaju promjenu načina života, ubrzanu svakodnevicu i opuštene standarde odijevanja, ali i povećanu brigu o zdravlju. Formula uspjeha tenisica

je u činjenici da su udobne, praktične, a u isto vrijeme tako šik i moderne. Högl je uvijek u korak s trendovima pa su tenisice iz kolekcije HÖGLVISION kao stvorene za urbanu ženu koja u njima može biti od jutra do mraka noseći ih u bezbroj odjevnih kombinacija – od sportskih, preko casual pa sve do klasičnih poslovnih i onih romantičnih stajlinga s razigranim haljinama ili suknjama.

1399,00kn

Tenisica lagana kao jabuka

Napravljene tako udobne da se u njima osjećate kao da hodate po oblacima, tenisice HÖGLVISION oduševit će vas na prvo isprobavanje, a njihov dizajn osvojit će vas na prvi pogled. Oble, ergonomske linije i dinamični detalji koji plijene pažnju čine ih poželjnim suputnicama. Anatomski oblikovani uložak jamči maksimalnu udobnost i zahvaljujući inovativnoj Sacchetto tehnologiji savršeno prijanja uz stopala, a dodatna prednost je ultra lagan, super fleksibilan potplat visokih performansi. Inovativni materijali čine tenisicu laganom poput jabuke i pružaju savršen osjećaj lakoće hodanja pri svakom koraku.

Korak prema održivoj budućnosti

Imamo samo jedan planet, a resursi su mu ograničeni. Svi znamo da je promjena u našem ponašanju neizbježna i da trebamo dati svoj doprinos kako bismo osigurali održivu budućnosti. HÖGLVISION je više od novih modela tenisica – one su kreirane kako bi bile dugovječne suputnice koje postavljaju nove standarde u inovativnom dizajnu, izuzetnoj udobnosti i koje se mogu nositi s dobrim osjećajem.

1899,00kn

U proizvodnji je korištena kvalitetna koža certificiranih proizvođača koji vode iznimnu brigu o zaštiti okoliša, organski uzgojeni pamuk, 100% reciklirani poliester, regenerirani najlon Econyl i djelomično reciklirani polimeri. Högl uspješno korača prema održivoj budućnosti koja zahtijeva uporabu novih, ekološki prihvatljivijih materijala i proizvodnih procesa.

2199,00kn

Cijelu kolekciju možete pogledati na https://hoegl.com/, a uz trgovine u Zagrebu, Ilica 12 i Westgate Shopping Cityju, ovih dana Högl uvodi dugo očekivanu ponudu – započinje s online prodajom za Hrvatsko tržište.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci