Počinje upis pretplata u „Zajcu“: Pretplatite se na „Transformacije“!
P

Upis pretplatnika za kazališnu sezonu 2022./2023. koja će se odvijati pod nazivom „Transformacije“ počinje na blagajni HNK Ivana pl. Zajca u četvrtak, 1. rujna 2022!

Prema već ustaljenom ritmu, upisi dosadašnjih odnosno prošlosezonskih  pretplatnika trajat će do 12. rujna do kada će ih čekati njihova ranije odabrana mjesta u gledalištu, a upis novih pretplatnika kreće 13. rujna.

Blagajna „Zajca“ će do konca rujna biti otvorena radnim danom od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Osim stalnog mjesta u gledalištu prema vlastitom izboru, pretplata osigurava popuste od 10 do 50 posto na redovne cijene ulaznica. Kupnjom dviju ili više različitih pretplata ostvaruje se dodatni popust na jednu od njih, a svi pretplatnici uživaju popust od 20 posto i na redovne cijene ulaznica za programe u produkciji riječkog HNK-a.

I ove sezone građanima je dano na izbor devet različitih pretplatničkih ciklusa i to: građanske pretplate što ih čine kombinacije dramskih, opernih i baletnih predstava (G1,G2), Premijerna dramska pretplata (DP), Abbonamento adulti (predstave Talijanske drame), Premijerna glazbena pretplata (GP), Koncertna pretplata (KP) te Vikend pretplata (VP) i Popularna pretplata (PP), a tu je i novi pretplatnički ciklus K-HNK zahvaljujući kojem će riječka kazališna publika moći vidjeti neke od ponajboljih predstava iz produkcije hrvatskih nacionalnih kazališta.

Uz brojne pogodnosti, pretplatničku publiku očekuju i one posebne, pa će tako primjerice oni koji kupe obje premijerne preplate na poklon dobiti ciklus komornih koncerata, a za sve će zainteresirane pretplatnike ekskluzivno biti osigurane ulaznice po povoljnoj cijeni i organizirani prijevoz za izvedbu „Posvećenja proljeća“ Igora Stravinskog u suradnji s sa Simfonijskim orkestrom HRT-a i uz ansambl riječkog Baleta u zagrebačkoj KD Vatroslava Lisinskog.

Na pozornici riječkog HNK-a publiku u novoj sezoni očekuje čak 16 premijera, čitav niz atraktivnih i umjetnički uzbudljivih predstava i koncerta. Uz brojna riječka i gostujuća

glasovita umjetnička imena, poznate redatelje i izvođačke zvijezde,  u više će projekata sudjelovati i troje posebnih gostiju sezone: argentinski redatelj, autor višestruko nagrađivanog „Kralja Edipa“ Luciano Delprato; hrvatska operna diva, nacionalna prvakinja HNK u Zagrebu Dubravka Šeparović Mušović te Bruno Delepelaire, solo-violončelist Berlinske filharmonije.

Detaljnije informacije o programu pretplate i sezoni „Transformacije“ mogu se pronaći na web stranici „Zajca“: www.hnk-zajc.hr i na blagajni Kazališta  (Verdijeva 5a, tel. 051.337.114, blagajna@hnk-zajc.hr).

Prethodni tekst – VIŠE OD 500 KANDIDATA NA ADUCIJI ZA ČLANOVE BALETA HNK IVANA PL. ZAJCA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci