Znate li da H&M ima body highlightere?
Z

Postoji li išta ljepše od osunčanog tena? Ljeto ima puno svojih čari, više brinemo o koži, a volimo i da je posuta šljokicama! Upijamo energiju toplih dana i dopuštamo si biti sretniji i sjajniji!

Body highlighteri su sve popularniji, iz godine u godinu, tržište ima sve veći odabir, a i popularan lanac trgovine na svoje je proizvode uvrstio popularne proizvode.

U H&M smo pronašli odličan proizvod za tijelo koji je must have ovog ljeta, a cijena je super! Dolazi u bočici s pumpicom od 100 ml. Pakiranje mu je jednostavno stakleno, a cijena mu iznosi  12,99 €.

Pronaći ga možete u dvije nijanse – Brilliant Bronze koja je nešto tamnija i pasat će tamnoputim curama, Sunlit Gold idealna je za djevojke svjetlijeg tena.

Namijenjen je za mazanje po cijelom tijelu, a glamurozni shimmer glitter će vam dati poseban sjaj na koži. Prije upotrebe ga je potrebno potresti.

Ako se bojite da vam je bočica od 100 ml ipak previše (u što čisto sumnjamo), u H&M možete pronaći i manju i nešto drugačiju verziju.

Ovi highlighteri dolaze u limitiranim linijama. Dolaze u manjoj bočici, od 53 ml, također u staklenoj ambalaži s plastičnom pumpicom.

Ovaj highlighter ja najmanjem za sve tipove kože – kombinirani, suhu, normalnu i masnu.

Dolaze u dvije nijanse Bronze-coloured kao tamnija varijanta i Gold-coloured kao svjetlija.

Highlighter daje veličanstven sjaj tijelu uz nježan miris kokosa. Pruža lagano prekrivanje stvarajući osunčani izgled s prekrasnim sjajem. Formula ja u potpunosti veganska!

Mi smo ga pronašli na H&M web shopu.

A H&M u Rijeci se nalazi u ZTC-u na poznatoj adresi – Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka. Sigurno ćete pronaći beauty i modne ideje za vaše savršeno ljeto!

Povezani članak – STILUETA U POSJETI – PRONAŠLI SMO NOVI BREND PARFEMA U ZTC-U

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci