NaslovnicaLJEPOTAHit frizura: Pramenovi koji...

Hit frizura: Pramenovi koji uokviruju lice!

Pramenovi koji uokviruju lice ili face framing highlights tehnika je bojanja koja ističe vaše crte lica.

Zadnje vrijeme upravo ta vrsta pramenova je najpopularnija, ne oštećuje puno kosu, a osvježi izgled. Ova popularna hit frizura nosi se već neko vrijeme, a sudeći prema svjetskim medijima, salonima diljem svijeta, ovaj će trend doživjeti pravi procvat. Jeste li spremni za promjenu?

Pramenovi stvaraju izgled koji će naglasiti vaše crte lica i učiniti ih vidljivijima. Oni dolaze u mnogo različitih boja i stilova, tako da postoji mnogo opcija! Ono što je uvijek najbitnije je svaki trend prilagoditi sebi i svom stilu.

https://www.instagram.com/p/CYqwZ76qpYQ/

Face framing highlights

Face framing highlights su pramenovi svjetlije boje kose koji su smješteni blizu prednjeg dijela kose kako bi vam pomogli naglasiti vaše lice. Hit frizura nosit će ovoga proljeća i ljeta, a već sada trend uzima maha. Budući da oni zauzimaju samo mali dio vaše kose, savršeni su za početnike u salonskim bojama i sve koji traže brz i suptilan način da promijene svoj izgled.

https://www.instagram.com/p/CY_9ok_poRD/

Jedan od najboljih dijelova istaknutih dijelova uokvirivanja lica je to što su potpuno prilagodljivi!Frizura supe izgleda kad je kosa puštena ili kad je nehajno pušten koji prednji pramen.

https://www.instagram.com/p/CVnwLWJrFpu/

U mogućnosti ste izabrati bilo koju boju svijetlijih pramenova od vaše prirodne kose. Frizeri diljem svijeta ovu frizuru navode kao jednu od onih koja će obilježiti ovu godinu.

https://www.instagram.com/p/CYdEPAxr_wO/ 

Početak godine je idealan za neke promjene – a nova hit frizura je jedna od tih promjena. Počastite sebe s novom frizurom, kosa će izgledati bolje, a samim time i vi ćete se osjećati bolje! Iskoristite miran početak godine za promjene i nove odluke. I ne zaboravite, kad je kosa zdrava i lijepa, žena je odmah zadovoljna!

Povezano – 4look Store preporuka za proizvode i četke s kojima će vaša kosa biti puna volumena, lijepa i zdrava

Foto: Instagram/ eupedronascimento/ briupdike.hair/ foilboss/ thewildsidesalon_/ tiffanyloe/ hair_by_jamye/ nicoleloyolahair/

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE