Hippy Garden predstavlja prvi parfem i mirisno ulje za tijelo!
H

“Ovo je jedna potpuno nova priča za nas, jedan iskorak, no zapravo je bilo samo pitanje vremena kada će Hippy Garden napraviti parfemsku liniju proizvoda za duh, dušu i tijelo.

Inspiraciju za parfem sam pronašla u perunici, šećernoj vati i kasno dozrelim bobicama Izabele harmonizirajući snagu duha.
Na obroncima istarskih Krunčića otkrila  sam limitirano likersko vino za dušu „Port Of Grimalda“, dok je crno mirisno ulje s milijun svjetlucavih zrnaca definitivno najbolji izbor za tijelo.


Dugo nam je trebalo da napravimo ovakave proizvode, no uspjeli smo na tržište staviti nešto što je stvarno visoko vrijedno,“ rekla je Đurđica Vorkapić, dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden.

Ova ekskluzivna, limitirana serija proizvoda dostupna je isključivo u Hippy Garden trgovinama i Esplanade Zagreb Hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna, glamura i stila.

EGO parfemski eliksir, miris odvažnosti i senzualnosti.
 Karakterizira ga ustrajna i profinjena ženstvenost koja je glavna nit vodilja kreiranja ove Hippy Garden parfemske priče.

Ovaj parfem je egzotična poslastica za žene na bazi slatkih akorda “šećerne vate” i mirisa grožđa sorte Isabella, ipak mnogo mističniji i senzualaniji.
U početku snažan i intenzivan, razvija se u mekan i nježan ukras egzotične zavodnice stvarajući delikatni veo mirisa koji se razvija kroz sate.

U osnovnoj kompoziciji dominantan je cvijet nerolija, mirisne esencije drva gorke naranče, a kombinacijom opuštajuće arome „nebesko plave“ perunike daje  zaokruženost cijeloj mirisnoj skladbi.

Njegova pomalo opijajuća crta nas nagoni za stalnim mirisanjem. Stavite ga na zapešće i uživajte u dobrom raspoloženju i jedinstvenom osjećaju harmonije i radosti kad god poželite.

Hippy Garden  vas poziva da se usredotočite na kvalitetno iskustvo:odvojite trenutak da zaista shvatite parfem, opazite njegovu ljepotu i dajte mu značenje.
                Odvojite trenutak i svijet pogledate iz novog kuta. Svog kuta.

Duhovnost znači da sve moći koje se očituju u čovjeku potječu od duha.
             Zato potaknite svoj duh parfemom Hippy Garden.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci