NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERPogledajte kako nam je...

zadnje objave

Pogledajte kako nam je bilo na proslavi prvog rođendana Hilton Costabella Resorta

“Hvala vam što ste nam se pridružili u proslavi prvog rođendana našeg divnog odmarališta. Hvala vam na podršci, povjerenju i povjerenju koje nam pružate. Za još puno zajedničkih rođendana!”

S ovim je Facebook statusom Hilton zahvalio svi gostima, partnerima, ali i svima koji su prepoznali kvalitetu smještaja i ponude koju je Hilton Costabella donio na Kvarner, ali i šire, u Lijepu našu.

Proslava prvog rođendana prošla je u izvrsnoj i opuštenoj atmosferi. Uz dress code – plavo i brojne detalje Hilton je zablistao u svom slavljeničkom izdanju!

Sunce Pool Lounge ugostio je centralni dio događanja. Za ukusne zalogaje pobrinuli su se poznati chefovi Miljenko Kosanović i Deni Srdoč, a uz osvježavajuća pića i ugodu lokacije, svi smo doista uživali.

Svečani dio počeo je govorom  direktora Hilton Costabella Resrota.  Ryan Gauci izrazio je dobrodošlicu i naglasio kako je je ponosan što su unatoč poteškoćama koje su zadesile cijeli sektor, zajedničim snagama postigli puno. Ryan je iznio i neke zanimljive činjenice, zabavno je bilo saznati da je u prvoj godini rada riječki Hilton posjetilo 60 000 gostiju, a chefovi Miljenko i Deni pripremili su više od 100 000 obroka! Za pohvalu je i i Michellinova zvjezdica restorana Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč koja je došla već u prvoj godini rada!

Prisutnima se obratio i Jaroslav Tresnak sa  kćeri Martinom koja je preuzela riječ i  poželjela dobrodošlicu. Martina je naglasila kako je Hilton veliko ostvarenje njezinog oca, a emotivan govor izazvao je oduševljenje gostiju.

Hilton Costabella ima razloga za optimizam

Događanje nije propustio ni predsjednik Hrvatske turističke zajednice, Kristjan Staničić koji je naglasio optimistične brojke i činjenice koje idu u prilog turizmu i ponudi zemlje koju ovakvi objekti itekako podižu i nadopunjuju.

Nakon govora, uslijedila je bogata tombola, direktor marketinga Nikola Špehar i Jaroslav Tresnek mnogima su stavili osmijeh na lice.

Uz slavljeničku tortu, raskošan vatromat, super glazbu, ova je slavljenička večer potvrdila da je Hilton na izvrsnom putu i da je njegov značaj ogroman.

I za turističku ponudu Kvarnera, i za kvalitetu života svih nas koji smo upravo u Hiltonu pronašli sadržaje koji nadopunjavaju naš stil života!

Fotografije: Fliker / Hilton Costabella

Pripremila: Stilueta

Povezani članak: Proslavili smo deset godina Stiluete u riječkom Hiltonu! 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE