NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERStilueta u posjeti: Hervis...

zadnje objave

Stilueta u posjeti: Hervis u ZTC-u ima super ponudu i nove usluge!

Bavljenje sportom donosi brojne dobrobiti! Za sve one koji nemaju vremena ili se ne vide u kontinuiranim treninzima, dovoljno je biti u pokretu. Povremene aktivnosti, šetnje, igre s obitelji na otvorenom – mogućnosti uvijek postoje! Pogotovo u proljeće koje nas potiče na boravak na otvorenom.

Sport i pokret promiče Hervis, ponudom i aktivnostima. Jučer je, na Svjetski dan zdravlja,u ZTC-u otvoren preuređeni Hervis Sports Hrvatska. Hervis kroz ponudu promiče zdravlje i aktivnost, a besplatna analiza stopala, servis bicikala i preuzimanje online narudžbi dio je dodatnih usluga.

Hervis Rijeka

Volite planinarenje, trčanje, biciklizam, fitness, znate da je bitno biti u pokretu – pravac Hervis! Sigurno ćete pronaći nešto za sebe! Romobili, role, lopte, bicikle, oprema, sportka odjeća, pametni satovi, ponuda je raznolika i bogata.

Poznati „sportaš“ nalazi se na prvoj etaži ZTC-a! Novo ruho Hervisa oduševilo je već prvog dana sve kupce. Ponuda je pregledna, a iskustvo kupovine sada je na novoj razini.

Nove usluge pokazuju da Hervis pazi na potrebe kupaca i zajednice. Besplatna analiza stopala za djecu i odrasle odličan je smjer za odabir obuće. Preuzimanje paketa koje ste kupili online putem pokazuje da Hervis prati trendove i nudi dodatna rješenja. Servis bicikala je također odgovor na potrebe tržišta i usluga koja je upotpunila sadržaj popularne sportske destinacije.

Servis za bicikle i velika ponuda

Hervis u ZTC-u ima sve za sport

Velika ponuda asortimana i pratećih usluga na području sporta i mode, visoka razina stručnog znanja, konkurentska ponuda, i sve aktivnije uključivanje u poticanje zdravog i sportskog načina života svrstava Hervis među vodeće ponuđače sportske opreme u Hrvatskoj.

Zapadni trgovački centar u Rijeci mjesto je ugodnog boravka i kvalitetne kupovine! Sada, imate razlog više za posjet shopping centru! Za dane u pokretu, prvi pokret neka bude ka Hervisu u kojem ćete pronaći sve što vam treba! Staro mjesto – novo iskustvo, vidimo se u ZTC-u!

Prethodna vijest iz ZTC-a – Sketchers ima predivne tenisice!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE