Health & Beauty Center ima učinkovita rješenja protiv podočnjaka, podbratka, celulita, masnih naslaga i bolova u leđima!
H

Posjetili smo Health & Beauty center koji djeluje na dvije lokacije, u Zagrebu i u Rijeci. Stručan tim iza sebe ima stotine zadovoljnih osoba koji su pronašli rješenje za neku problematiku. S jedne strane, radi se o tretmanima zdravstvenog aspekta, a s druge žene i muškarci pronašli su način kako se posvetiti nekim situacijama koje ih muče po pitanju izgleda.

Health tretmani

Iz Health & Beauty tima poručuju kako imaju rješenje za bolove u leđima, alergije, artritits, petin trn i teniski lakat.

„Terapije se izvode aparatom Bicom Optima i Indiba Edna, u potpunosti su bezbolne, bez nuspojava i neinvazivne. Elektromagnetni valovi uređaja prenose se putem elektroda na koži. U ponudi imamo pojedinačne tretmane, te pakete koji uključuju gratis tretmane! 

Za vidljivo veće rezultate je potrebno odraditi 4-6 tretmana, no neki klijenti već nakon prvog tretmana vide razliku.

Beauty tretmani

U današnje vrijeme, pod utjecajem medija i društvenih mreža, poimanje osobnog izgleda postalo je važno. Zadovoljstvo sobom utječe na samopouzdanje i u konačnici na kvalitetu naših života.

Health & Beauty center u ponudi ima tretmane iza koji stoje 100% jer i beauty rezultat garantiraju povratom novca.

U ponudi imaju četiri tretmana kojima se tretiraju različite zone: podbradak, celulit, podočnjaci, masne naslage.

“Beauty tretmani se izvode aparatom INDIBA EDNA, u potpunosti su bezbolni, neinvazivni i bez nuspojava. U jednom danu može se odraditi više tretmana, ako se osoba odluči riješiti u brzom roku određene problematike. 4-6 tretmana je optimalno potrebno za vidljivo veće rezultate, iako neki klijenti već nakon prvog tretmana vide razliku.”

Ono što nas je naravno zanimalo je i cijena tretmana. Kako nam otkrivaju, odluka najčešće pada na pakete tretmana jer uključuju jedan gratis tretman.

 

Rujan je vrijeme dobrih odluka. Za naručivanje na termin i dodatne informacije kontaktirajte +385 95 370 2034 ili porukom na društvenim mrežama – Facebook i Instagram

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci