Havaianas kolekcija inspirirana vodećim ženama iz Netflixovih serija i #FollowMyVoice kampanja
H

Cilj kolekcije je dati snagu ženskim glasovima s upečatljivim frazama iz Netflixovih serija, uključujući Stranger Things i La Casa de Papel

Ovog mjeseca Havaianas pokreće novu globalnu kampanju usmjerenu na osnaživanje žena, a inspiriranu vodećim ženama iz kultnih Netflixovih serija. U novoj kolekciji nalaze se četiri modela japanki s popularnim ženskim likovima, uključujući Eleven iz Stranger Things, Nairobi iz La Casa De Papel, Maeve iz Sex Education i Yennefer iz The Witcher serije.

Na svakom modelu Havaianasica nalazit će se nezaboravne fraze ovih ženskih likova, koje su izgovorile u odlučujućim trenutcima na svojim životnim putovanjima u serijama. S nazivom kampanje #FollowMyVoice, cilj je ohrabriti žene da uvijek govore ono što osjećaju te da podijele svoje priče kako bi inspirirale jedna drugu.

“Odabrali smo četiri vodeće žene s različitim osobnostima i pričama, a koje imaju nešto zajedničko: njihovu moć”, objasnila je Fernanda Romano, glavna direktorica marketinga u Alpargatasu, krovne tvrtke Havaianasa. Nadodala je i da likovi nisu odabrani samo zbog svoje popularnosti, već i zbog poruke koju prenose.

Tijekom ožujka, osim predstavljanja nove kolekcije, Havaianas će na društvenim mrežama objaviti i službeni video kampanje s pričom o četiri stvarne žene koje se identificiraju s likovima iz Netflixovih serija te njihovim osobnim bitkama. Ideja je pokazati da iako svi imamo različita putovanja, još uvijek imamo mnogo toga zajedničkog, a svaka priča može pomoći drugim ženama da se osjećaju sigurnije te podijele svoju vlastitu priču.

Nova Havaianas kolekcija bit će dostupna u veličinama od 33/34 do 41/41. Od ožujka u trgovinama diljem svijeta, ali i online na službenoj stranici Havaianasa moći ćete odabrati model koji vas inspirira.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci