ZTC

Manje od mjesec dana dijeli nas od dodjele Oscara – jedne od najvažnijih večeri u Hollywoodu. Iako su u centru pažnje glumci, glumice, redatelji i brojni drugi nominirani za dodjelu zlatnog kipića, mi smo se pozabavili haljinama naših domaćih dizajnera koje bi se odlično uklopile u svečanu dodjelu Oscara.

Haljine dostojne Oscara pronašli smo kod brenda Leilou by Aleksandra Dojčinović. Prekrasne duge haljine u raznim profinjenim bojama odlično bi se uklopile u najsvečaniju večer Hollywooda. Puderasto roza, raskošna zlatna ili vatreno crvena haljina dostojne su svakog objektiva i fotografije s crvenog tepiha.

ALDUK je još jedan hrvatski dizajner čije bi se haljine odlično uklopile u najsvečaniju hollywoodsku noć. Jednostavne, a opet posebne, svaka haljina na svoj način daje pečat profinjenosti i elegancije koja je must na događanjima poput dodjele Oscara.

Posljednja kolekcija domaćeg brenda Lilith by Katarina Baban iza kojega stoji sama Katarina Baban, jedna od naših poznatijih glumica, oduševila nas je na prvu. Jednostavnost, profinjenost i elegancija obilježja su cijele kolekcije. Crne, zagasito zelene, crvene ili raskošne bordo haljine ostvarenje su snova svake djevojke i kao takve odlično bi se uklopile u dozu svečanosti i elegancije kojom odiše dodjela Oscara.

Zaljubili smo se u ove prekrasne haljine koje bi se svakako uklopile u svečanost dodjele Oscara – jednostavne, profinjene i ženstvene, dostojne su svakog crvenog tepiha, a poseno onog kojega ćemo sa znatiželjom pratiti 9. veljače kada se dodjela Oscara i održava.

Foto: službene stranice navedenih modnih dizajnera

Kancelarija bar