ZTC
Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević sestre koje već punih 17 godina s jednakim žarom oblikuju svoju bajkovitu modnu viziju. Svoj rad i kolekcije predstavljaju putem revija, izložba i modnih kampanja s potpisom njihovog brenda Boudoir. Boudoir kreacije kao i kampanje su vrlo poetične i maštovite, te se već se odavno nose i izvan granica Hrvatske. Upravo takva je i Resort kolekcija koja osim haljina i tunika inspiriranih tropskim krajevima, sadrži i tri haljine inspirirane Hrvatskom. To je haljina “Kaj ima” inspirirana Zagrebom, “Pomalo” inspirirana Dalmacijom te zadnja haljina koja nas je i najviše zaintrigirala zbog povezanosti s Kvarnerskim krajem, “Ćo” haljina, inspirirana Istrom i Kvarnerom.
Svake godine ljetujemo u našoj starinskoj kući u prekrasnim Mošćenicama, tako da nam je dizajniranje haljine Ćo bio poseban gušt. Koristile smo motive iz našeg vrta, a to su smokve i smokvini listovi, cvijeće oleandera, grožđe i cvijetove. – Sestre Boudoir
Haljina “Pomalo”

Haljina “Kaj ima”

Haljina “Ćo”

Haljina “Ćo”
Više o brendu Boudoir i sestrama Martini i Morani možete saznati na njihovoj službenoj WEB stranici, te Facebook i Instagram profilu.
Foto: privatni arhiv Boudoir
Pripremila: Ines Cunjak
Kancelarija bar