Hair Care Brunch povodom Dana žena u 4look-u
H

Kako izgleda Dan žena u realizaciji 4look Beauty Concept tima? Edukativno, zabavno, ženstveno i šarmantno! 4look salon godinama obilježava Dan žena pružajući priliku svojim klijenticama da se opuste i zabave.

Ove godine nastavio se Hair Care Brunch format koji se pokazao kao odlična ideja. U 4looku uvijek sve rade vrlo posvećeno pa i  ovoga puta uz fine zalogaje i pjenušave kapljice nije izostala edukativna nota.

Kérastase Symbiose linija

Nedavno je na našem tržištu predstavljena  Kérastase Symbiose linija protiv masne prhuti. Riječanke su danas imale prilike saznati više i premijerno se upoznati sa šest novih proizvoda popularnog brenda.

Symbiose je učinkovitot protiv prhuti, a donosi i luksuznu njegu za vašu kosu. Brzo uklanja prhut regulirajući brzinu stanične obnove i dubinski hidratizira kako bi obnovila vlakna. Symbiose pruža 7 tjedana učinkovitosti protiv prhuti, a 4look tim frizerki rado će vam sve objasniti i uputiti vas u korake ka savršenoj njezi.

4look Store akcija u ožujku

Uz 4look salon uvijek vežemo i 4look Store. Tijekom ožujka uz kupnju bilo koja dva Symbiose proizvoda na poklon dobivate Acca Kappa Delicate Hair & Scalp Massage četku za kosu. Sve za njegu vaše osjetljive kose! Posjetite najbolji webshop za njegu kose i odmah pronađite proizvode koji vam trebaju i koji djeluju!

4look svim svojim nastojanjima pokazuje da prati trendove, ali i integrira ih u rad na način koji je najbolji za klijentice. Želite da vaša kosa bude i ostane zdrava i lijepa? Pravac 4look Beauty Concept!Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci