Guver dočekao izložbu fotografija i prve revije u sklopu Extravagant Gala eventa
G

Modna jesen u Rijeci i službeno otvorena! Guvernerova palača zasjala je večeras još jednom u modnom ruhu uz izložbu modnih fotografija i revije butika čiji se asortiman može pronaći u Rijeci. 

Večer je otvorena modnom revijom  butika Fracomina, Culto i Comma, a nakon toga uslijedila je šetnja modnom fotografijom.

Svi posjetitelji tako su mogli uživati u modnoj fotografiji brojnih autora, predstavila su se poznata imena kao i perspektivni fotografi čija je karijera u uzlaznoj putanji. Guver je dočekao modne radove iza kojih stoje  Mare Milin, Franjo Matković, Goran Matijašec, Viktorija Novak, Mare Bratoš, Doris Fatur, Viviana Lokmer Šulina, Robert Pichler, Filip Koludrović, Maja Stevanović, Arsen Miletić, Filip Gržinčić, Iva Znaor, Eni Brušnjak, Timothy Omčikus  i Ivor Mažar.

Idući petak Guvernerova palača ugostit će domaće dizajnere, a u subotu samostalnu Zigmanovu reviju nakon koje će uslijediti after party i proslava drugog rođendana Estetskog centra Eternity koji je i generalni pokrovitelj događanja Extravagant Gala.

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

spot_img

ZADNJE OBJAVE

NE PROPUSTITE