Grobnički kaštel u subotu u duhu odlične zabave. Novi Gardence festival je spreman!
G

U subotu, na grobničkom kaštelu, gostuju poznati inozemni DJ-evi na dvije pozornice

Već nekoliko godina ljubitelji elektroničke glazbe imaju prilike uživati u nastupima priznatih inozemnih DJ-eva na jednoj od najljepših lokacija za ples na otvorenom- na frankopanskom kaštelu Grobnik. Gardence je veliki jednodnevni party, ali ima sve karakteristike festivala: dvije pozornice, dva inozemna gostujuća izvođača te preko deset DJ-eva iz Hrvatske koji će cijelu noć nastupati na srednjovjekovnom dvorcu kojeg će za tu priliku posebno krasiti grafičke projekcije na stoljetnim zidinama te ozvučenje kakvo se može naći na ponajboljim svjetskim festivalima.

Bit će ovo 4. Gardence izdanje, događaja koji je već prve godine oduševio riječku publiku, a u posljednjih pet godina najveće je događanje elektroničke glazbe na ovom području.

Poznati DJ-evi Seb Zito i Andrey Pushkarev ovogodišnji su gosti, a obojica su poznati producenti i izvođači sa svjetske underground elektroničke glazbene scene. Stilski su različiti, dok je Seb Zito poznat po energičnim nastupima te redoviti gost najpoznatijih klubova na Ibizi te velikih festivala, Andrey Pushkarev slovi za jednog od najboljih underground deep house i techno DJ-eva koji vješto barata svojom kolekcijom od preko 10 000 ploča.

Osim što Gardence uvijek ugosti velike DJ face koje tek nekoliko puta godišnje riječka publika ima prilike vidjeti uživo, nastupaju i brojni poznati hrvatski DJ-evi, Marin Biočić, Bronski, Marcel, Recep, Bruns Lay, Pablo Panda, Roland, Fisherman`s Friend, one n, Ivan Erjavac i Phonophobes duo.

Vrata dvorca se otvaraju u subotu u 21 sat. Dok su early bird ulaznice rasprodane, u pretprodaji se još uvijek mogu kupiti jeftinije ulaznice u sustavu Entrio i u Dallas music shop-u Rijeka.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst –Sve je spremno za spektakl – festival ,,Na palade” donosi Euroviziju u Crikvenicu!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci