Grad koji kreira: Kava, kolač, nakit Ive Brukete
G

Iva Bruketa kreatorica je nakita koje stoji iza brenda Infinity Design. Ime znači beskonačnost baš kao i njezina želja da u izradi nakita ne postoji kraj te da ljubav prema njemu zauvijek traje. Takva energija postoji u svim kolekcijama. Infinity Design svojim nakitom širi poruke ljubavi i pozitivne energije tako kažu dugogodišnje klijentice. Kad radi nakit ulaže svoju punu emociju koja treba doći do krajnjeg korisnika. Kroz izradu ona govori „tisuću riječi“ i onda zna da je to to. Kao amater u svijetu dizajna, zaljubljenik je u modu, modne trendove, ne samo glede odjeće već i uređenje doma, interijera te obožava stvarati i ukrase za dom. Inspiracije traži na društvenim mrežama, modnim časopisima, filmovima o modi, na raznim portalima no uvijek nastojim biti svoja. Više o Ivi možete saznati na:
Facebook: Infinity Design
Instagram: @in_fi_ni_ty_design

Kako je sve krenulo?
Nisam bila kreativno dijete. Smatrala sam se totalnim antitalentom i onda prije tri godine počela sam s izradom i otkrila da sam zapravo talentirana Zato vjerujte u svoje snove i kad je teško i kad padneš, kreni dalje!

Kada stvaraš kome se obraćaš? Kakav je žena koja nosi Infinity Design?
Infinity Design nose sve žene od tinejdžerica do gospođa u godinama. Nakit nose žene koje su samouvjerene, kojima je bitan taj osjećaj što ga daje nakit. A često se dogodi da žene koje nikada nisu nosile počnu i nose ga! To je poseban gušt!

Za tebe je nakit…
Nakit, ljubav, pozitiva, sreća… Svaku tu perlicu koju zašijem, zašijem s ljubavlju! Kažu mi žene da kada nose nakit dan im bude dobar i pozitivan.

Da ne radiš nakit radila bi…
Da ne radim nakit… hm… ne znam. Ne mogu zamislit više da ne radim nakit.I neka ostane tako!

Zaštitna lica Infinity Designa
Zaštitno lice Infinity Designa jest Marijana Brankov, Midikenov plus size model. Nakit je rado nošen od strane poznatih osoba poput pjevačice Anđe Marić, novinarke i tv voditeljice Ivane Bilen, Ester Gallo poznate riječke blogerice, Martine Randić vokal grupe Mind Spot i Ženske klape Hreljin, Lorene Basara Zupčić pravnice, specijalistice krim. istraživanja i autorice slikovnice. Evo dajem exkluzivu Stilueti, Gradu koji kreira, tad će bred Infinity Design uz poznate hrvatske dizajnere biti dio izbora Miss PGZ, za miss Hrvatske. Licencnu izbora ima predivna duša Nataša Sanadar, vlasnica Fashion Room koja je uz svoju suradnike odlučila sav prikupljen novac dati u humanitarne svrhe, tj za dječju bolnicu Kantrida, odjel hematologije, onkologije i kliničke genetike.


Pripremila: Maja Vizjak

Fotografija: Deny Balaban

Zahvala: Mon cafe

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci