NaslovnicaPUTOVANJAMJESTA IZ SNOVAGrad Crikvenica sprema zabavan...

zadnje objave

Grad Crikvenica sprema zabavan doček Stare godine!

Dok svi dočekuju Novu godinu, Crikvenica već tradicionalno dočekuje Staru godinu.

Ovog četvrtka, 30. prosinca će tako biti veselo u cijelom gradu – Šuma Djeda Božićnjaka u Adventskom parku i dalje očekuje svoje posjetitelje, a klizalište Ledena morska bajka radit će duže nego uobičajeno za ovaj radni četvrtak, točnije do 22:00 sata.

Vjerujemo da svi i ove godine s nestrpljenjem očekuju glazbeni program i puštanje balona dobrih želja u Preradovićevoj ulici. U 18:00 sati svi posjetitelji koji svoj balon od 17:30 sati preuzmu ispred stare Gradske vijećnice (nasuprot Kanele u Preradovićevoj ulici), pustit će ga iz Preradovićeve u 18:00 sati u nebo uz najljepše želje za nadolazeću godinu.

Dobra zabava zagarantirana je uz Trio Marinero te posebnu glazbenu poslasticu ovog Adventa – Tončija Huljića i Madre Badessu.

„Doček Stare u Crikvenici postao je uistinu jedna jako lijepa tradicija našeg Adventa. Ovim događanjem ćemo ujedno zaokružiti sve ono što smo ove godine pripremili kroz Advent i na najljepši mogući način završiti ovu godinu te se nadamo uskoro „uskočiti“ u zdraviju, ljepšu i bolju 2022. godinu. Uistinu mislim da veselije i živahnije nismo mogli zaključiti naša adventska događanja. Iako je program s ovim događanjem gotov, naša Ledena morska bajka svoje klizače očekuje sve do 9. siječnja 2022. godine. Pozivamo sve koji još nisu da dođu u Crikvenicu i dožive ju u jednom potpunom drugačijem,  čarobnom adventskom ruhu“ – kazala je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Dođite u Crikvenicu i dočekajmo zajedno Staru godinu!

Foto: PR

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE