Jeste li znali za ova kupališta u Gorskom kotaru?

Vrhunac sezone je u punom jeku, godišnji su krenuli, gužve na autocestama prema moru su dugačke u nedogled, a i pronaći smještaj u zadnji čas je prava lutrija. Iako nam je ljeto sinonim za plažu i more i ne možemo dočekati da zaronimo u naše čisto Jadransko more, zašto ovog ljeta ne bi isprobali nešto malo drugačije?

Predivan Gorski kotar svojom nerealnom ljepotom zaista puni naše baterije, a osim prekrasnog zelenila i svježeg zraka, nudi i kupališta!

Ako ovih dana vapite za izletom i osvježenjem od ovih vrućina, ne vidimo razlog zašto bijeg od visokih temperatura ne bi pronašli u Gorskom kotaru?

Kristalno čiste rijeke i jezera u kombinaciji s povjetarcem i svježim zrakom odmorit će vašu dušu i tijelo.

U nastavku donosimo kupališta u Gorskom kotaru:

LOKVE

Kupalište Stari motel na Lokvarskom jezeru sa prirodnim ali i plutajućim plažama. Nema straha od žeđi jer je ugostiteljska ponuda aktivna u ljetnim mjesecima. Kako bi vam bilo zabavno na vašem odmoru, možete iznajmiti kajak, SUP ili se voziti Splavom Čača.

FUŽINE

Kupalište na jezeru Bajer kod beach bara Čoka & kupalište kod beach bara Hunter. Lokacije imaju ugostiteljsku ponudu, kemijske toalete. Najam čamaca i SUP dasaka. Ako ipak težite potpunom miru, dodatno kupalište naći ćete i na jezeru Lepenica sa prirodnom plažom ali bez dodatnih sadržaja.

BROD NA KUPI

Uređeno kupalište “Pritiske” nalazi se na rijeci Kupi pokraj sela Gusti Laz uz nekoliko mjesta za roštiljanje ali bez dodatnih sadržaja.

VRBOVSKO

Uređeno kupalište na rijeci Kupi kod mjesta Klanac ispod restorana Mirni kut. Osim što možete uživati u čistoj rijeci, na plaži postoji mogućnost najma kanua ili kajaka za potpuni doživljaj.

Jeste li odlučili kad ćete se zaputiti u Gorski kotar i uživati svim osjetilima u čarima prirode daleko od gužvi?

Tekst, foto: Facebook TZ Gorskog kotara

U slučaju da ogladnite – ”KUĆICA” JE NOVO MJESTO U GORSKOM KOTARU STVORENO ZA UŽIVANJE!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE