NaslovnicaLIFESTYLEHRANA I PIĆEZagrebački Good Food ima...

Zagrebački Good Food ima odličnu priču! Art is Food. Eat Good. Good Food.

Good Food nastavlja s projektom Art is Food. Eat Good. Good Food.

Na nekoliko sati, Teslina 7 postala je pravi slikarski atelje

Good Food, omiljeni zagrebački street food, nastavio je sa svojim projektom pod nazivom Art is Food. Eat Good. Good FoodI dok su prošlog puta graciozne balerine svojom plesnom točkom iznenadile posjetitelje u Palmotićevoj 2, ovoga puta mjesto radnje bilo je u Good Food-u u Teslinoj 7.

Naime, na nekoliko sati, Teslina 7 postala je pravi slikarski atelje, na oduševljenje svih gostiju. Time Good Food nastoji nizom performansa odati počast svim granama umjetnosti, što upravo i poručuje svojom krilaticom Art is Food. Eat Good.

I dok se činilo da je riječ o uobičajenom posjetu i uživanju u sočnim burgerima, slasnim tortiljama, šarenim salatama ili kreativnim bowlsima, cjelokupno iskustvo podignuto je na višu razinu, jer svaki zainteresirani posjetitelj dobio je i vlastiti portret. Za simpatične portrete bili su zaduženi karikaturisti Ivan Sobolić i Davor Trgovčević, a svoj ”portret” dobio je i Good Food. Naime, Deniss Grgić, apsolventica na Slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, naslikala je, kombinacijom bijelog grafita i krede na crnoj površini, pročelje Good Food-a u Teslinoj 7.

U raskošnom talentu kreativnih umjetnika uživali su svi prisutni, a Good Food još jednom je opravdao epitet cool, urbanog mjesta kojem se gosti iznova vraćaju. Što je sljedeće na repertoaru, ostaje za vidjeti.

Povezani članak – OTKRILI SMO NOVU GASTRO OAZU U ISTRI, LA CASA MIME’S SPREMNO VAS OČEKUJE!

Posjetite Good Food ovdje.

Tekst, foto: PR

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE