Glumac Alen Liverić i brand Fidelio savršeni u svim ulogama #Eudaimonia2020
G

U jednom trenu ste jedna osoba, u  drugom trenu akcija – spremnost ulaska u sasvim novu ulogu, transformacija ličnosti i igra osobnosti. Brojne uloge su iza njega kao i brojne nagrade koje su potvrda rada i talenta.

 

Glumac Alen Liverić

 

Gluma je jedan od zanimljivijih poziva, a poznati glumac Alen Liverić otkriva kako to izgleda kad nakon brojnih kazališnih i televizijskih uloga uđe u ulogu Fidelio ambasadora. 

„Zapravo je vrlo slično, to je isto jedna uloga, odijelo usmjerava u lik, a u ovoj fantastičnoj priči mogao sam se zamisliti kao guverner neke banke, švicarske recimo.“ (smijeh)

 

Odijelo po mjeri čini razliku, potvrdio nam je to i naš sugovornik

 

Sigurno da bi i u jednoj Švicarskoj kao i bilo kojoj zemlji na svijetu jedno ovakvo odijelo bilo itekako zapaženo, tako da podržavam viziju, a svima je posebno drago što je Fidelio hrvatski brand koji vrlo utemeljeno i sigurno gradi svoju svjetsku reputaciju.

 

Besprijekorno. I odijelo, i ambasador.

O Damiru Mateškoviću, poduzetniku i vizionaru, markantan glumac ima samo riječi hvale.

 

„Rijeka ima još uvijek premalo svega i puno više zaslužuje, a kad se otvorio GENTLEMEN’S SHOP i konačno nešto za nas muškarce, shvatio sam da je to genijalno, cijela inicijativa. To je više od odijela, uređivanja brada, događanja, to je cijeli jedan lifestyle koji ima smisla, jako mi se sviđa cijela ta priča.“

 

Premium odijela, svaki detalj na mjestu, svaki milimetar savršen

 

Lifestyle priča koja je Rijeci nedostajala, slažemo se s ambasadorom projekta Eudaimonia 2020.! U razgovoru koji smo poveli, Liverić priznaje da prednost daje televizijskom formatu i filmskom setu koji uvijek donosi nešto novo i samim time zanimljivo. A nova i zanimljiva je suradnja s Fideliom.

 

Premijera je očito prošla savršeno, ne sumnjamo da će poznati glumac Liverić i brand FIDELIO i u budućnosti surađivati. Jer tako to i treba biti kad se spoje iste vizije!

 

Odijela koja vole sportaši, pjevači, poduzetnici, glumci, muškarci i žene, ako nas pitate jedna od must have modnih  stavki koju si priželjkujemo jer izgledaju jednostavno savršeno u svakoj prilici!

Fidelio, ime za autentičnost.

Još uvijek imate neke male dvojbe? Pratite nas i dalje jer donosimo priče prekrasnih Eudajmonista različitih godišta, stilova, podneblja, spolova, svi različiti, a svi u jednoj stavci isti.

Izgledaju perfektno! Zahvaljajući Gentlemen’s Shopu i Fideliu. 

 

Brojne uloge i priznanja, a premijerno i suradnja s riječkim Gentlemen’s Shopom

Fotografije za Eudimonia projekt potpisuje: Ivor Mažar

Prijašnje intervjue čitajte na linkovima Stiluete:

 

Vitomir Maričić, besprijekoran stil i besprijekoran stav na putu ka ispunjenom životu #Eudaimonia2020

 

Miroslav Kljajić, ambasador projekta Eudaimonia i ljubitelj lijepih životnih trenutaka #Eudaimonia2020

 

Dorijan Skoblar zna savršen omjer sastojaka, za koktel, za život! #Eudaimonia2020

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci