#girlsonlyputovanja – saznajte sve o fantastičnim putovanjima organiziranima samo za žene!
#

#girlsonlyputovanja ideja je nastala kroz Instagram storije prije nešto više od 6 mjeseci i moramo priznati – savršena je

Na prvo  #girlsonlyputovanja vlasnica Chili tours agencije Helena Buljan i Tea Dimić vodile su u Dubai još 14 zaljubljenica u putovanja. Raspon godina bio je od 20 do 50, a putovale su mame, kćeri, prijateljice, poduzetnice, odvjetnice, life coacherice, vizažistice, studentice…ŽENE.

Program je bio osmišljen na način da u njemu uživaju upravo žene jer osim važnih znamenitosti koje treba vidjeti, tu su bili ladies day u jednom poznatom beach baru, ladies nights u rooftop barovima s pogledom na grad, kava sa zlatom u Instagramski uređenim kafićima, isprobavanje različitih svjetskih kuhinja, photosession u pustinji i slično…

Kako se samo uživalo u ženskom društvu!

Osim toga važno je napomenuti da su ideju podržale i žene poduzetnice koje su svojim proizvodima iznenadile svaku putnicu, a to su Mala od lavandeIndestructible shop Croatia i Travelificent moments.

Djevojke, žene su se vratile oduševljene, a neke njihove komentare možete pročitati upravo ovdje.

Sljedeće putovanje, također u Dubai kreće 20.01.2022., a u travnju organiziraju žensko putovanje na Maldive! Svako putovanje bit će također popraćeno sponzorskim paketićima hrvatskih brendova.

Na društvenim mrežama profila @comeflywithme_blog i @chili_tours te #girlsonlyputovanja možete vidjeti, pročitati i saznati više o svemu.

Zar ovo nije genijalno? Atraktivne destinacije, odlično društvo i super energija… tko već pakira torbe?!

Foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci