Gentlemen’s Shop užitak življenja prenosi i kroz primjer Damira i Ivana Jurkovića
G

Gentlemen’s Shop s projektom Eudaimonia pokrenuo je lavinu dobrih emocija, tako to bude kad se energije prepoznaju u nastojanju da se okolini pruži nešto više.

Damir Matešković

Damir Matešković i tim, kalendarom Eudaimonia htjeli su vratiti u život neke dobre stare navike krenuvši od toga da su nekad zidovi svih kuća imali kalendare. Bilo je to vrijeme bez mobitela, s manje tehnologija, vrijeme kad su u modi bile manire, fin i dostojanstven stil života koji je omela buka današnjih vremena koje nose sasvim drugi prizvuk. Ali, na svu sreću postoje pojedinci koji za neku svoju malu, a veliku misiju ima za cilj podići kvalitetu života i pokazati nam neke dobre vrijednosti. Možda i je krenulo od kalendara, ali danas je to puno više, druženja, sreća, projekti koji nas spajaju i zbližavaju, trenuci potpunog uživanja.

Damir Jurković i zadnje pripreme za snimanje

Znaju te trenutke prepoznati i Damir i Ivan Jurković, tata i sin koji dijele iste vrijednosti, Damir je osnivač klinike Dentalsan koja od 2009.godine bilježi iznimne rezultate.

Damir i Ivan

Sin Ivan od oca je naslijedio radne navike, ali i osjećaj za dobar modni, ali životni stil. Grafički dizajn njegova je velika ljubav, a uspjehe ostvaruje i u modelingu, Ivan obožava stare automobile, filmove, nosi u sebi duh nekih prošlih mjesta i jasno je da naši modeli itekako žive eudajmonistički pristup životu! Ovo je i jedinstvena situacija jer stranice kalendara prvi put krase dvije osobe no poruka je jasna: Gentlemenstvo se prenosi s koljena na koljeno i stil lijepog življenja ostaje u obitelji.

 

 

Damir i Ivan nose premium brand – Fidelio odijela!

Što su nam otkrili pogledajte u video prilogu i pratite GENTLEMEN’S SHOP i dalje, teško je i zamisliti što će nam iduće spektakularno pripremiti!

Tekst je nadahnut projektom Eudaimonia čiji je inicijator Gentlemen’s Shop,  naglasit ćemo još kako naš dragi sugovornici nose Fidelio odijelo, frizuru potpisuje Gentlemen’s Shop, fotografije potpisuje Ivor Mažar,   snimanje smo odradili u Gentlemen’s Shopu,  I ovom prilikom zahvaljujemo generalnim partnerima projetka G3 Spirits.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci