Gentlemen’s Shop i 4look predstavili kalendar Eudaimonia u noći koja će se dugo pamtiti!
G

Prestižna dvorana Hotela Royal ove subote bila je pravi vremeplov u luksuzne 20-te godine prošlog stoljeća zahvaljujući prekrasnoj glamuroznoj zabavi koju su priredili Gentlemen’s Shop i 4look, a koja je oduševila gotovo tristo uzvanika i tako postavila visoke kriterije za ovaj slavljenički prosinac pred nama.

                Povod za ovo fantastično događanje bilo je predstavljanje njihovog projekta Eudaimonia i istoimenog kalendara koji ove godine čini čak trinaest eudajmonista, uspješnih muškaraca koji cijene sebe, ali i svijet oko sebe, kao i balansirano uživanje u čarima života. Na kalendaru se tako nalaze Alex Pilepić, dizajner i vlasnik Babaloo Design Concept Stora, glazbenici Marko Tolja i Mauro Staraj, Duško Ilijević, odgajatelj u vrtiću i nositelj projekta SentiMental Bikes, Danko Gudelj, stručnjak za virtualizaciju, Darko Popović, dizajner interijera, Tin Hasanefendić, brand manager G3 Spiritsa, Domagoj Trusić, voditelj edukativnog centra za specialty kave, Luka Rossi, mladi i perspektivni vinar, pijanist Mateo Žmak te Tomislav Karamatić, generalni upravitelj pivovare The Garden Brewery. Posebnost ovogodišnjeg kalendara čine otac i sin Jurković, renomirani stomatolog Damir i student firentinskog instituta za dizajn Ivan, koji zajedničkom fotografijom šalju snažnu poruku istinskih vrijednosti i uspješne ravnoteže između samoostvarenja i ostvarenja kroz obitelj i zajedništvo.

                U skladu sa eudajmonističnom životnom filozofijom koju promovira Damir Matešković, idejni začetnik projekta, subotnja gatsby gala večer bila je idealan balans užitaka koji su pobudili sva naša osjetila, savršena rapsodija boja, mirisa i okusa, hrane i pića, glazbe i plesa. Gurmanski užitak u četiri slijeda organizatori su upotpunili posebnom selekcijom pića koja je između ostaloga uključivala profinjena talijanska pjenušava vina Bottega i novi hit koktel Bottega Lemon Spritz, koktele s fantastičnim Hendrick’s Ginom, vina i rakije Rossi, kao i njihov Šovran, vinjak od autohtonog istarskog terana. Gosti su uz sve to imali priliku isprobati i revolucionarne IQOS uređaje koji bez dima i pepela zagrijavaju, a ne gore duhan, zbog čega se stvara znatno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigareta.

Za nezaboravnu zabavu i jedinstveno iskustvo koje ćemo dugo pamtiti pobrinuo se čitav niz izvođača, od gudačkog kvarteta Veljak koji nas je elegantno uveo u ovu večer, preko plesnih taktova gispy swinga u izvedbi benda Gadjo Manouche, retro hitova DJ Diabla i plesnih koreografija Jump ‘n’ Swing plesne skupine pa do fantastičnih piano skladbi u izvedbi Matea Žmaka i intrigantnih kabaretskih nastupa Karoline Šuša i njenog Cabaret á la Carte.

                Teško je riječima opisati sve čarobne trenutke ove raskošne večeri, jer postoje doživljaji za koje riječi nisu dovoljne, ali kako se kaže, slike govore više od tisuću riječi, pa vam zato predlažemo da uronite u ovo gala događanje kroz objektiv Ivora Mažara i prepustite se čarima “putovanja kroz vrijeme” koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim i na kojem od srca čestitamo organizatorima uz željno iščekivanje njihovog sljedećeg projekta.


Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci