Gatsby u Opatiji, White party u Poreču i sada misteriozan party u Rijeci!
G

Nešto se sprema u Rijeci i već dugo se priča o tome! Nadahnut filmom Eyes Wide Shut, Gentlemen’s Shop priprema jedan neviđeni koncept u našem gradu i donosi izvrsnu večer punu zabave, ali i misterije!

Jedna od zanimljivosti je što se lokacija događanja neće znati do dana održavanja, 30. studeni se s nestrpljenjem očekuje dok se slažu stylinzi u noći koja će se zasigurno dugo pamtiti.

Gentlemen’s Shop, 4look i Fidelio navikli su nas na visoku postavljenu ljesticu, događanja koja organiziraju jedna su od onih koja se i najduže prepričavaju, a lifestyle dimenzija koju svakim projektom donose za svaku je pohvalu!

Karte za Eyes Wide Shut događanje mogu se kupiti u Gentlemen’s Shopu i 4looku (Ulica Žrtava Fašizma 2/2a) po cijeni od 250,00 kuna, a uključuju  poklon iznenađenja na dolasku, finger food te open bar s bogatom ponudom pića, kao što su Bottega pjenušci, Hendrick’s gin, Thomas Henry tonici, Diplomatico rum te Vina Laguna.

Naša je preporuka da požurite, dovoljan je jedan pogled na uspješna događanja ovog tima i jasno je kako će uskoro sve biti prodane!

Pogledajte tko sve nije propustio Gatsby Gala Dinner u opatijskom hotelu Royal!

Gentlemen’s Shop i 4look predstavili kalendar Eudaimonia u noći koja će se dugo pamtiti!

 

Fantastičan “White party by Fidelio” u Villi Polesini!

Vidimo se uskoro, pod maskama, na tajnom lokaciji, u fenomenalnom scenariju po Gentlemen’s Shop režiji!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci