Torbe Galko doista su bezvremenski dobra investicija!
T

Proljeće nam uvijek donosi novosti u različitim područjima. Da postoji ljubav između žena i torbi to se zna pa pripadnice nježnijeg spola željno iščekuju otkrivanje što im za novu sezonu pripremaju najdraži brendovi.

Već 30 godina omiljeni hrvatski brend kožnih torbi Galko ovih dana predstavlja novu kolekciju koja odiše posebnom ženstvenošću i optimizmom. Torba treba biti torba, a ne samo ukras – pa je kao i do sada fokus na luksuzu, ali u praktičnom smislu. Funkcionalnost je na prvom mjestu što Galko uspješno dokazuje i svojom novom kolekcijom torbi za koje možemo reći da su sofisticirane s daškom nenametljivosti.

Osim kvalitete, jednostavne i čiste linije Galko torbi su ono što ih čini prepoznatljivima. Kolekcija proljeće/ljeto 2023 predstavlja zanimljive modele u prekrasnim bojama – uz nježnu plavu, ljubičastu i brončanu, doslovno miriše na more, lavandu i pješčane plaže.

Oni koji poznaju brend Galko znaju da svaka nova kolekcija sadrži nove modele i u prepoznatljivoj Galko paleti osnovnih boja. Galko modeli torbi nisu samo sezonski, oni su svevremenski pa u novoj kolekciji možete pronaći i neke od ranijih modela u bojama koje obilježavaju tekuću sezonu. Kao što kvaliteta Galko proizvoda nije prolazna, nisu prolazni ni Galko modeli pa ćete ih moći nositi i kombinirati godinama. To je upravo prednost ovih proizvoda pa svoje osobne kolekcije svake godine možete obogaćivati novim modelima ili detaljima kojima ćete osvježiti prethodne modele. Tako u novoj Galko kolekciji možete pronaći ženstvene mašne u različitim bojama izrađene od kvalitetne kože kojim možete ukrasiti svoje torbe.

Većina Galko modela ima fiksnu ili odvojivu naramenicu koja omogućava nošenje torbe na ramenu ili preko tijela. S obzirom da se posebna pozornost posvećuje funkcionalnosti, neki modeli imaju mogućnost i do 5 različitih načina nošenja.

Shopper torbe dio su trendova i za 2023. pa su prisutne i u novoj Galko kolekciji. Zbog svoje praktičnosti nalaze se na listi omiljenih torbi brojnih žena. Posebno su omiljene Galko shopper torbe minimalističkog dizajna. Riječ je o vrlo poželjnom modnom komada, a sada su dostupne i u prekrasnim bojama nove kolekcije proljeće/ljeto.

Ručno izrađeni proizvodi su posebni proizvodi i ljudi sve više shvaćaju njihovu vrijednost pa su kvalitetne kožne torbe sve više cijenjene. Kad kvaliteti dodate tradiciju dugu 30 godina,  predivne boje i modele, dobijete modne dodatke koje želi gotovo svaka žena.

Nova kolekcija kožnih torbi s potpisom ovog hrvatskog brenda donosi uistinu zanimljive modele. Vjerujemo da ćete i vi pronaći torbe koje će vas oduševiti, a kompletnu ponudu možete pogledati na Galko webshopu.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Predstavljena Galko kolekcija torbi nadahnuta snažnim ženama

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci