Predstavljena Galko kolekcija torbi nadahnuta snažnim ženama
P

Zaljubljenice u modu vesele se jeseni jer na police dućana stižu nove kolekcije omiljenih brendova. Za mnoge žene nova torba je ultimativan modni dodatak za novu sezonu koji itekako rado biraju.

Nova Galko kolekcija za jesen i zimu 2022./2023. donosi prekrasne modele koji predstavljaju savršen spoj klasičnog i modernog pri čemu se vodilo računa da njihov autentičan stilski izraz ostane očuvan. Fokus je na luksuzu, ali u praktičnom smislu. Funkcionalnost je na prvom mjestu. Torbe su sofisticirane s daškom nenametljivosti, jednostavnih, čistih linija. Galko ovom kolekcijom ponovno dokazuje da moda i funkcionalnost idu ruku pod ruku.

Ako razmišljate o kupovini kvalitetne torbe, onda je vrijedno razmisliti o torbi bezvremenskog stila i kvalitete koja će izdržati test vremena i dugo biti jedan od omiljenih modnih dodataka u vašem ormaru. Nova Galko kolekcija kožnih torbi zrači posebnom energijom i donosi bezvremenske modele inovativnih oblika. Kolekcija je inspirirana jakim ženama koje vole kvalitetu i praktičnost, ženama sa stavom kakva je i Ana Rucner koja nosi ovu kolekciju zajedno s dugogodišnjim zaštitnim licem brenda Galko, Majom Vračarić. Ako kažemo elegantne, funkcionalne, autentičnog dizajna i bezvremenskog stila, ljubiteljice kožnih proizvoda znaju da su upravo takve torbe ovog modnog brenda.

Galko se svakom novom modnom kolekcijom trudi svojim klijenticama, uz već prepoznatljivu paletu osnovnih, a svevremenskih boja, ponuditi i atraktivne nijanse koje obilježavaju svaku pojedinu kolekciju. Uvijek je riječ o prekrasnim nijansama koje se nose i kombiniraju godinama. U novoj kolekciji uz klasične Galko boje (crna, crvena i tamno plava), do posebnog izražaja dolaze modeli u prekrasnoj tamnijoj ljubičastoj i sivoj nijansi, ali i modeli izrađeni od kože kroko uzorka za savršenu eleganciju.

Ovo su proizvodi u koje se zaista isplati uložiti ako se želite nagraditi kvalitetnim modnim komadom ili ako želite razveseliti dragu osobu vrlo posebnim darom. Galko ima rješenja bilo da tražite praktičnu torbu za svaki dan, večernju torbicu ili torbu savršenu za ured. Ovo je brend kojem možete vjerovati i koji to dokazuje i pokazuje svojom tradicijom dugom više od 29 godina.

U modnom svijetu, u kojem trenutno dominiraju statement torbe neobičnih oblika, materijala i dizajna, ali i upitne kvalitete i roka trajanja, Galko kožne torbe i dalje imaju svoje sigurno mjesto kod ljubiteljica kvalitetnih, ručno izrađenih proizvoda koji imaju posebnu vrijednost. Koža je jedinstven dar prirode čija ljepota ne blijedi, a male nepravilnosti su cijenjene i znak su kvalitete i dodira prirode koji na njoj ostaje.

Istražite novu Galko kolekciju kvalitetnih kožnih torbi na www.galko.com

Prethodni tekst – ANA RUCNER JE ZAŠTITNO LICE NOVE GALKO KOLEKCIJE

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci