Galerija Poneštrica ima novitete u ponudi
G

Galerija Poneštrica u samom srcu Rijeke okuplja lokalne umjetnike i promovira njihove radove. Od ove godine, osim umjetnika Poneštrica će predstavljati OPGove i udruge našeg kraja te nam tako približiti njihove proizvode.

Za prve goste od ??.?. – ?.?. odabrali su ?????́? ???? ?????? – ????? ?? ?????? ???̌? ? ????? , ??? ???? ?????? koji u ponudi ima proizvode od goji bobica iz vlastitog uzgoja.

???? ??????, ? ????? ???? ? ????????? ?? ????, ?????̌? ?? ?????????? ?????????????, ????? ove bobice ????? ?̌?? ? ???̌? ???? ????????? nam ???????.

Nakon prve dvije godine kada je sve nas, a samim time i galeriju, korona doslovno izula iz cipela svima nam ????? ???? ???????? ? ????????????? ?? ???̌ ?????̌??? ??? ? ??????.

Proizvodi od goji bobica, između ostalog, mogu pomoći ???????? ???̌??? ? ????????????????? ???????, ?????????, ?????, ???????? ???̌? ? ??̌???. Mogu i značajno potaknuti hormon rasta kod djece. Pritom su posebno zanimljivi sokovi, koji su u potpunosti bez dodanog šećera, vode ili konzervansa.  Ponudu upotpunjuju i fini džemovi rađeni od svježeg voća i to s vrlo niskim udjelom šećera.

Poneštrica uvijek ima dobre ideje. Iskoristite hladne dane za nova znanja i proizvode koji će se pobrinuti za imunitet i dobar osjećaj!

Tekst, foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci