Žene za otok dio ponude galerije Poneštrica
Ž

Udruga Žene za otok djeluje već pet godina na području otoka Krka. Udruga se primarno bavi edukacijama i osnaživanjem žena kako bi se one što aktivnije uključile u javni život i poduzetništvo. Brojimo dvadesetak aktivnih članica te puno veći broj ljudi koji pohađaju naše edukacije i evente. Provodimo mnoge projekte koji su prepoznati od otočnih JLS-a posebice grada Krka, Primorsko-goranske županije, ali i Ministarstva regionalnog razvoja. Od ponedjeljka do petka na Trgu 128.brigade HV 3a možete vidjeti i naravno kupiti proizvode brendova: ????????, ???????, ??????, ???????, ??????? ??????, ???? ?????, ???? ?????, ???? ??????.

Poseban dio našeg rada posvećen je osnaživanju, edukaciji i participaciji žena poduzetnica. Promoviramo njihov rad, posebice onaj koji vodi brigu o vrijednostima koje imamo u svojem radu, a to su: zaštita okoliša, ručni rad, očuvanje prirodne i kulturne baštine, razvoj malog poduzetništva, društveno odgovorno poduzetništvo i sl.

Veselimo se  predstaviti svoj rad i riječkoj publici koju posebno volimo i s kojom jako lijepo surađujemo! Nosimo vam mirise, okuse i boje otoka Krka na kopno! Posebno bi voljele zahvaliti Poneštrici i divnoj Željki Barbarić što je prepoznala naše, zajedničke vrijednosti i ugostila nas u svojem šarmantnom i jedinstvenom prostoru u Rijeci!“ kaže Jovana Čutul Predsjednica Udruge.

Žene za otok, žene pune ideja

Vlasnica galerije Željka Barbarić i ovaj puta naglasila je potrebu za povezivanjem i umrežavanjem malih poduzetnica i poduzetnika našeg kraja u ime zajedničkog rada i promocije. „Ona poznata riječka „Zajedno smo jači“ nije floskula, nego činjenica i svi je moramo što prije kao takvu i usvojiti i primjenjivati na svim poljima djelovanja“ kaže Barbarić.

Za fotografije je zaslužna najmlađa članica udruge Anamarija Žic, vlasnica Monte Creative Studio.

Prodajnu izložbu članica udruge Žena za otok možete posjetiti u galeriji Poneštrica, na Trgu 128.brigade HV 3a (pokraj Hotela Bonavia) do petka 4.3.2022. Uživajte u kupovini!

Tekst, foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci