Frida Hair Salon na novoj adresi i u novom ruhu
F

Poznati zagrebački frizerski studio Frida Hair Salon preselio se na novu adresu u centru grada, točnije u Bauerovu ulicu u popularnom zagrebačkom kvartu Design Districtu.

Uređenje salona je inspirirano starogradskim stanovima koji su karakteristični za donji dio grada te su u interijeru sačuvane i stare štukature koje su nekada bile dio stambenog prostora. Istovremeno, interijer je moderno uređen, ističu se čiste linije, prirodni materijali i neutralne boje. Toplinu prostoru daje strop u boji stare cigle koji efektno zaokružuje cijelu priču. Centralno mjesto u salonu ima portret Fride Khalo, umjetnice koja je svojom bezvremenskom estetikom, energijom i individualnošću ostavila neizbrisiv trag na svjetskoj kulturnoj sceni. Frida Khalo je vječna inspiracija i vlasnice salona Marine Ivanković, koja ujedno potpisuje i dizajn interijera vlastitog salona.

„Veseli me što smo uređenjem interijera postigli efekt da se naše klijentice i klijenti osjećaju kao da su ušli u svijet u kojem vlada harmonija i pozitivna energija pa se brzo mogu opustiti i zaboraviti na gradsku vrevu. Iako se nalazimo u centru grada, nismo u uličnom prostoru, već u intimnom stanu s pogledom na vrt u atriju zgrade koji dodatno oplemenjuje prostor. Zemljane boje koje su mi bile baza pri uređenje prostora pružaju osjećaj ugode, a bilje i zelenilo daju živost i svježinu.“, istaknula je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

Na otvorenje salona stigle su brojne poznate osobe i ambasadorice Frida Hair Salona kao što su Helena Minić Matanić, Petra Perkov, Martina Stjepanović, Ivana Blažoti Mioč, Danijela Kušec i Sara Ćavar.

Poznate gošće pokazale su i nove trendove. Glamurozni volumen, lepršave forme bez strogih linija šišanja i prošarana kosa pramenovima u zemljanim tonovima apsolutni su hit ove sezone. Svijetle boje sve više vole vidljivi izrast pa je tehnika bold roots vrlo popularna, no najveću pažnju u Frida Hair Salonu posvećuju zdravoj kosi.

„Zdrava kosa je uvijek najljepša. Kako bi kvaliteta kose naših klijenata ostala besprijekorna pomažu nam Redken proizvodi za njegu kose. Posebno bih se osvrnula na liniju Redken  Acidic Bonding Concentrate koja najviše pomažu u obnovi ili očuvanju zdravlja kose naših klijenata, bilo da je riječ o umjereno suhoj ili jako oštećenoj kosi. Ova linija proizvoda sadrži limunsku kiselinu i proteine koji iznimno pomaže u obnovi kose i balansiraju njezinu ph vrijednost, što također garantira dugoročni rezultat“, naglasila je Marina Ivanković.

Lijepa i njegovana kosa nisu trend, već klasika koja je uvijek u aktualna.

Na otvorenju novog salona gosti su uživali i u Maraskinom signature drinku Maraschino kiss kojeg potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih mixologa Marin Nekić.

#BeStrongEnoughToBeYourself

U fotogaleriji pogledajte tko je sve uživao na otvorenju:

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – SAMO NEK JE VOLUMENA! ‘BOUNCE BLOWOUT’ KOSA JE PONOVNO IN

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci