FOTO & VIDEO: Larisa Todić Drača i Nikolina Matković spremne su za „Novi početak“
F

Ponekad nam treba okidač koji nas pokrene u toliko željenom smjeru i koji učini da konačno uzmemo život u svoje ruke. Tako započinju priče Larise Todić Drača I Nikoline Matković koju su odabrane kao kandidatkinje 21-dnevnog programa “Novi početak”.

Kroz promjenu navika koja vodi i ka promjeni životnog stila Larisu I Nikolinu vodit će mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, prof. klinički i sportski psiholog i voditeljica programa mršavljenja Poliklinike Terme Selce i dr. sc. Martina Linarić, dipl. ing., nutricionist.

Martina Linarić, Iva Brozičević Dragičević,, Marija Mažar

Kandidatkinje kroz 21 dan trajanja projekta očekuju edukacije i workshopovi na temu zdrave prehrane, indiviualizirani jelovnici i savjeti za vježbanje, psihološko savjetovanje, stalni monitoring i potpora uz mjerenja. Cilj je u kandidatkinjama potaknuti želju za promjenom, jer motivacija i rad dovode do čudesnih rezultata.

„…Željela bi se pokrenuti… promijeniti način prehrane i krenuti sa životom ispočetka… kao što kažete… želim “Novi početak ” svog života s redovitom vježbom i zdravim obrocima i prehranom…”

Iz motivacijskog pisma Nikoline Matković

Nikolina Matković

“…Onda je u moj zivot ušla Vaša mama, Vi, Marieta i svo drugo osoblje Termi (op.a Poliklinike Terme Selce) koje nosim u divnom sjecanju. Ljeto 1999. promijenilo je moj život kao nikada prije ili kasnije jer sam uz pomoć svih vas izgubila skoro 30kg i uživala u mladosti kako i treba, bez dodatnih opterećenja. Potrajalo je to tako sve dok nisam ostala trudna…”

Iz motivacijskog pisma Larise Todić Drača

Larisa Todić Drača

Iva i Martina projektom žele osvijestiti rastući problem debljine i pretilosti kod djece i odraslih te pritom učiniti nešto za našu zajednicu. Želja im je da transformacija odabranih kandidatkinja inspirira djecu i odrasle koji se bore s problemom debljine i potakne ih na pozitivnu promjenu.

Martina Linarić, Nikolina Matković, Larisa Todić Drača, Iva Brozičević Dragičević
Iva Brozičević Dragičević
Martina Linarić

Larisa i Nikolina pune su optimizma, a za projekt imaju samo riječi hvale, svjesne da je ovo prilika koju su dugo čekale, u Ivi i Martini pronašle su stručno vodstvo i potporu, a i međusobno su odmah kliknule i prepoznale priliku da jedna drugoj budu oslonac u prilici koja njihov život mijenja iz temelja.

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG:

Kandidatkinjama želimo puno sreće, u odličnim su rukama i jedva čekamo naš idući susret i priliku da čujemo kako se osjećaju!

Vrijeme je za Novi početak.

Pripremila: Stilueta/ u suradnji s TERMAMA SELCE

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci