I u Istri smo pronašli prekrasan foto kutak! Fotkajte se i učinite dobro djelo!
I

Božićni foto projekt pod sada već dobro poznatim nazivom Reci Tičić predstavlja vam s ponosom ovogodišnju kulisu. Znatiželjno zavirite u svaki kutak mističnog set-upa koji je i ove godine za vas pripremio tim Artium weddings Croatia.

Ideje vodilje bile su prikazati ono što Božić zaista jest: toplina doma, čistoća duha i zajedništvo. Time vođeni složili su čarobnu postavu koja vas mami da u njoj izgubite sve loše vibracije, pustite nevolje u sakrivenim stazama, da zatvorite sve brige u stare ormare i istovremeno otkrijete najnevinije oko vas i u vama, slaveći tako ono jedino važno, a to je ljubav.

Ljubav vrijedi kada se dijeli. Ptičica projekta Reci Tičić i ovaj put dijeli. Za svaki vaš dolazak donira 7 eura neprofitnoj organizaciji SOS Dječje Selo Hrvatska koja već 31 godinu stvara mirno i sigurno okruženje za djecu koja odrastaju izvan svojih bioloških obitelji, kako bi pomogli nevinim srcima osigurati topli dom. Božić treba biti vrijeme kada čovjek obnavlja sebe, ugodna atmosfera gdje se može nanovo roditi; postati bolja verzija sebe, navode iz Artiuma. Božić poziva na taj čin.

Poziva vas i organizacijski tim projekta Reci Tičić. S vama su uz navedeni organizacijski tim i poznati fotograf koji vas čeka s puno dobre energije, Dino Radmanović, pod pokroviteljstvom Općine Tinjan uz sponzorstvo slatke Antica torte i kolača u ugodnoj i toploj atmosferi kušaonice i prodavaonice Hiže istarskog pršuta. 

Sve informacije o projektu možete saznati na FB profilu Artium weddings Croatia i na službenim stranicama Općine Tinjan, te njihovoj FB stranici. 

Svi termini zahtijevaju obaveznu prethodnu rezervaciju

Lokacija: Hiža istarskog pršuta Tinjan

Vrijeme: 9., 10., 16. i 17. Prosinca 

Trajanje photo sessiona: 20 minuta

Svaki photo session uključuje:

  • Online galeriju sa 20-30 profesionalnih fotografija
  • Veseli i slatki poklon iznenađenja
  • Darujete 7 eura humanitarnoj Udruzi SOS – Dječje Selo Hrvatska

Cijena: 70 eur

Svoj termin rezervirajte putem:

Mob: 0912345012 – Katarina

e- mail: projekt.reciticic@gmail.com

Organizator: Artium weddings Craotia

Pokrovitelj: Općina Tinjan

Fotograf: Dino Radmanović

Sudionici na projektu: 

Antica Torte i kolači

SOS dječje selo Hrvatska

Hiža Istarskog pršuta

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci