NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERFood Truck Festival u...

zadnje objave

Food Truck Festival u gradu Krku ima super energiju! Bili smo na otvorenju!

Grad Krk u sezonu ulazi sa stilom! Već se osjeti miris ljeta u zraku, a osjeti se i miris gastro delicija jer svoja je vrata otvorio Food Truck Festival! Koncept dobre hrane, dobre atmosfere i dobre zabave postao je pravi trend, a prepoznali su to i u Krku. Izvrstan uvod u sezonu pokazao se kao pravi mamac za domaće ljude, ali i turiste. Odlična sinergija!

Food Truck Festival nalazi se na krčkoj rivi!

Food Truck Festival ima energiju koju smo osjetili i u Rijeci, ponuda street food zalogaja, finih pića, atraktivnih glazbenih sadržaja uklapa se u grad koji svoju ponudu zasniva na tradiciji, ali itekako prepoznaje i inovaciju.

Ponuda je bogata, a ovom prilikom izdvojit ćemo Kužinavanje s Damirom Tomljanovićem, a pažnju izaziva i  Capra Istrian street food corner inspiriran vrhunskom istarskom gastronomijom. Mediterranean House brend je poznatog chefa Ivana Pažanina, a za ljubitelje slatkog tu je Di Mare corner!

Food Truck Festival ostaje do 22. lipnja. Krčka riva mjesto je druženja, susreta, kužinavanja i jednostavno rečeno – apsolutnog uživanja!

Više o ponudi Food Truck Festivala, ali i svim sadržajima u gradu Krku saznajte na linku! 

Food Truck Festival nalazi se na krčkoj rivi!

Povezani tekst: Posjetili smo manifestaciju Žene krila i korijeni i apsolutno se oduševili! 

Fotografije: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE