Stilueta u posjeti: U Rijeci konačno otvoren Fire Body salon!
S

Siječanjski blues nas polako napušta, a dok svi već razmišljamo o proljetnim i ljetnim danima, mnogima dolazi želja da tijelo dovedu u red. Sigurno će vas razveseliti vijest da je u Rijeci konačno otvoren Fire Body salon! Na adresi Kumičićeva 61b, u prekrasnom uređenom prostoru, čeka vas prava fitness revolucija!

Sprave koje sagojevaju do 1300 kalorija u 30 minuta konačno su na raspolaganju Riječankama i Riječanima! Oblikujte tijelo, riješite se neželjenih kilograma, poboljšajte kondiciju, potaknite cirkulaciju i uklonite celulit.

Intenzivno topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, zatezanje kože, detoksikacija – samo su neke od prednosti treninga od 30 minuta na Fire Body traci za trčanje. Roller u kombinaciji s infracrvenim svjetlom potiče cirkulaciju, opušta mišiće, zateže kožu, ublažava bol i napetost. Ovo su samo neke od prednosti sprava i treninga koji žene obožavaju! Svakako sugeriramo da probate i iskoristite prvi trening koji je besplatan te saznate više!

Ema Obrovac, vlasnica

Prvi trening je besplatan. Termin zakažite putem broja: 091/620-6364, a Fire Body Rijeka pratite i na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

U nastavku velika foto galerija s otvorenja, a poduzetnicu Emu Obrovac i vlasnicu Fire Body Rijeka salona uskoro ćemo predstaviti u rubrici Lice poduzetnice. Čitajte nas!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci