NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERPrvi put smo posjetili...

zadnje objave

Prvi put smo posjetili Feštu od kilometra u Novom Vinodolskom, oduševljeni smo!

Moramo priznati, Novi Vinodolski nas neprestano iznenađuje! Poznat nam je bio šarm ovog gradića, međutim kako ga više otkrivamo tako nam postaje jasnije zašto je sve popularnije odredište domaćih i stranih turista.

Zadnja situacija koja nas je naglala na ovako pozitivan dojam je posjet manifestaciji Fešta od kilometra. Jasno nam je bilo o kakvom se događanju radi. Duž obale, jedan kilometar kako i ime kaže, protegla se popularna manifestacija i u Novi Vinodolski donijela super trenutke!

Fešta od kilometra

Fešta od kilometra

Glazbeni live nastupi, animacija za djecu, gastro corneri, izlagači domaćih brendova i vatromet na moru za kraj, recept je za uspjeh!

Međutim, svaki recept ima onaj jedan tajni sastojak koji čini razliku od prosječnog do izvanprosječnog. A taj je sastojak ljubav, energija, dobra emocija… Svatko do nas to naziva drugačije međutim to je ono nešto radi čega se nekim mjestima vraćamo i zašto umjesto Bilo je dobro kažemo Bilo je odlično!

A upravo je tako bilo u Novom Vinodolskim, bilo nam je odlično!

Zabava se protegla duboko u noć

Naša je preporuka da priliku date destinaciji koja njeguje tradionalne vrijednosti, ali ima i moderan pristup u radu. Kolovoz je prava prilika da posjetite Novi Vinodolski, a dok svi nestrpljivo čekamo drugo ljeto i Feštu od kilometra, zavirite na službenu internetsku stranicu i saznajte koja događanja možete posjetiti već ovoga tjedna! Mi se sigurno vraćamo i jedva čekamo nastaviti otkrivati destinaciju koja nam se dugo provlačila ispod radara, ali sve dođe u pravo vrijeme, a sada je vrijeme za Novi Vinodolski.

Fešta od kilometra, kilometar dobre zabave koji ćemo ponoviti!

Fotografije: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE