ZTC

Naša Rijeka polako se budi, sve je više kulturnih, gastronomskih i modnih događanja, a otvaraju se i novi lokali. Nedavno je otvoren novi fast food simpatičnog naziva “Kužina”. Ovaj lokal u srcu Rijeke, krije svježe pripremljenu “brzu hranu” u kojoj možete uživati satima. Daleko od klasičnih stereotipa o masnim, kaloričnim hamburgerima i krompirićima, Kužina u svojoj ponudi nudi prije svega svježe, slasne, domaće pripremljene hamburgere po svačijem guštu.

Burgeri sadrže 100% juneće meso, BBQ ili običan umak, majonezu, te svježe sezonsko povrće. Ukoliko niste ljubitelji burgera svakako isprobajte pileća krilca, različite kombinacije tortilja ili ukusne krompiriće i salatu. Sva jela pripremljena su s puno pažnje po posebnoj recepturi od redom svježih sastojaka. Također, ponuda se svakodnevno mijenja, stoga očekujte sezonske novitete. 

Tu je i “Vege Burger” osmišljen za vegeterijance s pljeskavicom od tikvica, bučinog ulja i šparoga, a u skoroj ponudi pronaći će se i bezglutenski proizvodiLjubazno osoblje otkrilo nam je da svakako moramo isprobati “Italian burger”, koji sadrži 100% juneću pljeskavicu te domaći umak od pomidorina, gljiva, luka, kapule i mozaellu.

Uz odličnu hranu “Kužinu” krasi i lijep, ugodan interijer u kojem se pazilo na svaki detalj. Iako samo ime sadrži naziv fast food, definitivno se radi o jednoj sasvim neklasičnoj inačici istoga. Ljudi ovdje uživaju u ukusnoj hrani, piću i dobrom društvu. 

 Ciottina 7

Rijeka

KUŽINA FAST FOOD


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak

Kancelarija bar