ZTC

Ekskluzivna vila smještena uz more odiše luksuznom notom, Villa Polesini datira iz 19-og stoljeća, a danas je jedna od najljepših lokacija za profinjena događanja na Jadranu.

Stoga ne čudi da je ovu lokaciju prepoznao i riječki lifestyle koncept  GENTLEMEN’S SHOP  koji je svoj već tradicionalni event najave Eudaimonia projekta koji zauzme mjesto u ovom dijelu godine smjestio u Poreč. 

Danima prije događanja tražila se ulaznica više, poruke na društvenim mrežama punile su se fotografijama i pitanjima oko white dress code-a, a uzvanici su itekako poštivali želje domaćina i Villi Pollesini podarili jednu novu dozu šarma i ljepote.

“White party by Fidelio” predstavio je i prve ambasadore Euidaimonie 2020., iduće godine prvi put ćemo uz markantne muške ambadore vidjeti i karizmatične ambasadorice. Ines Matić, Anja Zambelli Čolak, Sanja Lopar, Viliam Prodan, Kristijan Arian Janko i Marko Miš s lakoćom su i velikim zadovoljstvom odradili snimanja u Fidelio odijelima koja modi pristupaju na jedan drugačiji način jer slave osobnost pojedinca, ljepotu života, ali i stilski izričaj koji progovara o karakteru svoje osobe prije nego ju upoznamo.

A mi smo jučer upoznali novu dimenziju uživanja, uz Fidelio odijela po mjeri, Bottega prosecco bar, Hendrick’s gin bar, Diplomatico rum bar, Vina Laguna wine bar, Ludwig’s beer bar, voda Ona te Aroma D’Oro coffee bar, cvjetne Flores dekoracije i DJ-a Matu Kokicha. Imali smo priliku vidjeti i promo cornere Fidelio odijela, parfeme Acca Kappa kao i 4look Bio Eco četke. Gosti su uz sve to imali priliku isprobati i revolucionarne IQOS uređaje koji bez dima i pepela zagrijavaju, a ne gore duhan, zbog čega se stvara znatno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigareta. Generalni pokrovitelj projekta i ove je godine G3 Spirits koji prepoznaje inovativnost, kvalitetu i kreativnost ovog tima budući da u svom radu nastupaju s istim vrijednostima i na našem tržištu u svojoj djelatnosti neprestano donose nove koncepte bazirane na profesionalnom i već prepoznatljivom pristupu.

Damir Matešković i tim još su jednom pomakli granice, ali čini nam se da je to tek početak i da još svašta možemo očekivati jer tamo gdje se radi sa srcem, granice ne postoje.

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar