NaslovnicaLIFESTYLEMODAExtravagant Gala Wedding -...

zadnje objave

Extravagant Gala Wedding – bijelo ruho Guvernerove palače!

U sklopu izložbe „Snovi u bijelom – Nevestice črez vrime“ koja je otvorena na Valentinovo u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) po treći put održalo se veliko modno događanje – Extravagant Gala. Sve prisutne kroz program je vodila Adriana Karuza, dok se lijepim riječima obratila i Maja Uremović, organizatorica događanja. Predstavljena je i izložba Ljubav u fokusu iza koje stoji poznati La Vie photo studio.

Adriana Karuza

Glamuroznim stepenicama palače prošetale su manekenke agencije Tijara model management u najljepšim i najpoželjnijim vjenčanicama najpoznatijih domaćih dizajnera – Matija Vuica, Boris Pavlin, Juraj Zigman, Elfs, Ivan Alduk, Aleksandra Dojčinović, Zoran Aragović, Envy Room, Larie Marina Lacković, Andy’s, Hero4Heroes, Anja Stehlik, Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Sascha Obradović, Petra Fledrović, Manuela Lovrenčić i Peperoncina design, a manekene su nosile i naočale iz optike Vid.

Maja Uremović

Generalni pokrovitelj Extravagant wedding gala je estetski centar Eternity, a pokrovitelji su ordinacija Manestar, Zapadni trgovački centar ZTC, optika Vid, Dobar partner, Zaks, Artelore home, cvjetarna Maja, hotel Malin, Catrice.

Viviana Lokmer Šulina, Adriana Karuza, Robert Pichler

Vivian Jurković

Riječanke i Riječani uživali su u modnoj priči s bijelim predznakom te u vjenčanom ruhe poznate riječke destinacije stoga ne čudi velik odaziv i dobre reakcije na prvo modno događanje u Rijeci ovoga proljeća.

Maja Uremović, Boris Pavlin

Danijela Gračan i Ema Gračan

Ivanka Pavičić, Maja Uremović, Patricia Dinter

Gordana Radoš, Maja Vizjak

Mirjana Marinić, Nisa i Ljupka Hrvatin

Damir i Vivian Jurković

Ester Gallo, Mila Hrstić

Andrea Anić Dokmanović

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE