Magdalena Bešker u ponudi ima etui za sitniš, praktično i stylish!
M

Sada kada smo se službeno pozdravili s  dragom kunom i započeli trošenje s eurima, pravu brigu nam stvara – gdje s tolikim sitnišem?

Sigurno vam euri i centi lete svugdje po torbi, a novčanici pucaju po šavovima i jednostavno ih nemate gdje pohraniti. Nema brige, jer smo pronašli preskladak etui za sitniš s hrvatskim potpisom i po super cijeni.

Magdalena Bešker, vlasnica brenda ”Ulica snova” čiji ”Moj planer” ste zasigurno već vidjeli, je došla na super ideju s kojom će nam olakšati svakodnevicu.

Etui za sitniš je proizvod namijenjen za sitnice koje stalno nestaju u torbi. Ovaj etui će ih držati na jednom mjestu i uvijek će vam biti nadohvat ruke.

Ručno je rezan i šivan hrvatski proizvod čija se prednja i stražnja strana mogu personalizirati natpisom, logotipom ili ilustracijom. Dimenzije su 100×70 mm što ga čini savršenim za sve torbice!

Možete ga naručiti u širokoj paleti boja, a cijena iznosi 5.35 €.

Pronađite ga ovdje.

Osim etuia, u ponudi Ulice snova možete pronaći planere, rokovnike, spomenare, bilježnice, euti za putovnicu ili index, ili razne dokumente… I svi proizvodi se mogu prilagoditi i personalizirati baš onako kako vi želite! Super je imati nešto posebno i unikatno koje svakodnevno koristite.

Fotografija: Ulica snova

Prethodni tekst – IDETE NA ADVENT U ZAGREBU? MORATE POSJETITI ULICU SNOVA I ODABRATI ROKOVNIK ZA SRETNU NOVU GODINU!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci