Estetski centar Nova Beuty salon predstavio novitete i priredio druženje za riječke poduzetnice
E

Estetski centar Nova Beauty nalazi se u ulici Nike Katunara 10 u Rijeci, šarmantna i ženstvena oaza poznata je po kvaliteti usluge i neprestanim novitetima, a razloga za zadovoljstvo ima vlasnica Gordana Leskur Jurić koja je u četvrtak pripremila lijepo druženje za riječke poduzetnice koje djeluju pod okriljem udruge KRUG.

Gordana je od malih nogu znala da želi biti kozmetičarka i danas kaže da živi svoj san, ispričala nam je kako je to bilo nekad, a kako je danas, estetika se jako promijenila, stalno pristižu noviteti, a ona spremno prati inovacije kako bi svojim klijenticama pružili samo vrhunske usluge.

Čaša pjenušca, fini zalogaji, beauty teme… Bilo je jako zanimljivo čuti sve o mezoterapiji, riječ je o medicinskom postupku kojim se u srednji sloj kože (mezoderm) iglom unose visokovrijedni sastojci poput multivitamina, antioksidansa, minerala, hijaluronske kiseline i sličnih aktivnih supstanci u cilju pomlađivanja, regeneracije, usporavanja starenja i rješavanje brojnih estetskih problema kože. Tretman je sam po sebi ugodan i bezbolan.

U estetskom centru Nova Beauty koriste različite vrste mezoterapija, zavisno o dobi i individualnom problemu kože. Ovisno o individualnom stanju kože savjetuju klijenticama vrstu mezoterapije koja će najbolje odgovarati njihovim potrebama.

Naravno, bilo je tu I puno pitanja, a gošće je posebno zanimao i IRI hyaluron pen, novost na tržištu proizvoda i tehnologije koji pridonosi pomlađivanju usana, povećanju volumena usana, popunjavanju nazolabijalnih bora, a donosi odmah vidljiv rezultat. Ova metoda spada u nekirurške metode pomlađivanja, vraća lice u mladost – ispravlja konture, daje svježinu licu i pritom zadržava osobnost i izražajnost.  Njemačka tvrtka YAVU nositelj je ovog patenta, a brojne zadovoljne klijentice već su najbolje ambasadorice ove metode pomlađivanja.

 

Pravo je vrijeme za zadnje pripreme za ljeto, ESTETSKI CENTAR NOVA BEAUTY dočekat će vas s izvrsnim tretmanima za lice i tijelo, a uvijek je pravo vrijeme i za druženje s prijateljicama i poslovnim suradnicama jer tamo gdje se žene podupiru uspjeh je garantiran.

POGLEDAJTE I VIDEO IZ FB ARHIVE ESTETSKOG CENTRA NOVA BEAUTY; Tretman popunjavanja nazolabialnih bora sa IRI Hialuron pen!

Tretman popunjavanja nazolabialnih bora sa IRI Hialuron pen!

Objavljuje Estetski centar NOVA Beauty u Utorak, 2. lipnja 2020.

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Josip Čekada

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci