Ester Gallo zablistala u novim Lusso Couture kapicama za zimu!
E

Iako po kalendaru još službeno nije zima, ipak temperature su se spustile i stoga nerijetko posežemo za toplijim modnim dodacima poput šalova, rukavica i kapa. Zbog niskih temperatura ponekad pati i naš modni stil, ali to ne mora biti tako jer Lusso Couture ima novu kolekciju kapa za zimu koje će se savršeno uklopiti u vaš styling.

Zaštitno lice ove kampanje je naša već dobro poznata riječka modna blogerica Ester Gallo čiji se modni stil savršeno uklopio u ovu kampanju.

“Najprije bih se htjela zahvaliti našoj dragoj kreatorici Lindi Lukežić koja mi je ukazala povjerenje da budem zaštitno lice nove Lusso Couture kolekcije kapica za 2019.godinu. Snimanje nam je proteklo vrlo opušteno i zabavno. Dan i vrijeme samo za poželjeti za jedno takvo snimanje uz more.” –  Ester Gallo

Fotografije je snimila mlada fotografkinja Mihaela Vukelić, a kadrovi su birani spontano te je na kraju sve ispalo jako simpatično i cool i savršeno se uklopilo u njezin modni izričaj, a s time se slaže i Ester.

“Kapice su stvarno preslatke i vesele, upravo pašu mom stilu odijevanja, pri tom mislim na žive boje. Ja sam ih za potrebe snimanja baš tako i uparila, uz pokoje krzno koje prati jednu od boja na kapici ili bundicu koja je nešto elegantnija. Sve kapice imaju prekrasne čufiće i dodatak u obliku broša, mašnice ili pokojeg dragog kamenčića koji može svaku kombinaciju staviti na jedan viši nivo. Meni su kapice savršeno legle, mislim da će se i čitateljima Stiluete sviđati, a sigurno će neku i odabrati za zimu koja je pred nama ili kao neki lijepi poklon za pod bor.” – Ester Gallo

Lusso Couture kape su već drugu godinu za redom prisutne kao obavezni modni dodatak tijekom hladnijih zimskih dana, a osim što nas griju izgledaju i vrlo atraktivno te će i najjednostavniju kombinaciju dignuti na novu razinu, a mi smo upitali i dizajnericu Lindu Lukežić da nam otkrije nešto o samoj inspiraciji i ideji.

“Inspiraciju uglavnom pronalazim u materijalu pa tako u ovom slučaju kad pronađem vunu koja mi se sviđa, odmah znam kako bi kapa trebala izgledati. Slaganje mustre po kojoj vrijedne ruke moje mame ispletu kapu može potrajati danima, a svaka vuna zahtjeva svoje posebno testiranje uzoraka. Zatim slijedi ukrašavanje i prišivanje detalja.” – dizajnerica Linda Lukežić

Linda, Mihaela i Ester

Linda prati i poznaje Ester već duže vrijeme, a njezin osebujan modni stil i hrabrost u kombiniranju i spajanju naizgled nespojivih komada oduvijek su je oduševljavali.

“Odmah sam pomislila kako bi Ester savršeno nosila Lusso Couture kape uz svoje kombinacije i to je bilo to, kliknule smo na prvu! Drago mi je da je Ester pristala na našu malu suradnju i da smo na ovaj način približile kape svim dragim ženama koje nas prate i koje će nas tek zapratiti na društvenim mrežama, te smo prikazale kako su sve kombinacije moguće, samo pustite mašti na volju!” – Linda Lukežić

I nama je drago vidjeti ovakvu kampanju, sigurno će nam biti i inspiracija za neke lijepe zimske outfite u budućnosti, a za više informacija pratite Lusso Couture na društvenim mrežama.


Foto: Mihaela Vukelić/Lusso Couture

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci