ZTC

U potrazi za modnim savjetima ove zime upitali smo našu Ester Gallo – jednu od najpoznatijih riječkih modnih blogerica. U svom prepoznatljivom stilu, dala nam je savjete i preporučila neizostavne odjevne komade ove zime. Donosimo što nam je sve otkrila.

Prvi komad kojega je istakla jesu teddy bear kaputi koji su ove godine opet in, a koje je i sama Ester rado prihvatila. Radi se o oversize modelima koji obično dolaze u izvornoj smeđoj boji, ali Ester ne bi bila Ester da to ipak ne izmijeni u svome stilu prepoznatljivih jarkih živih boja.

Tako otkriva da se ove godine počastila jednim takvim teddy kaputom u lila boji kojega kombinira s haljinicama. Kaže kako osim teddya ima i tzv. “dlakave” jakne koje su također malo drukčije od drugih, i to u rozoj i zelenoj boji.

Kako oufit ne bi bio outfit bez omiljene torbice tako i Ester uvijek svoju odjevnu kombinaciju zaokruži dobrim čizmama i nekom cool torbicom. Ističe kako trenutno ima jedne bijele i jedne crne kaubojske čizmice koje mijenja ovisno o tome želi li naglasiti haljinu ili hlače.

Najnovija mi je Chanel stil torba od umjetnog krzna. Ponekad stavim i bijeli skafander velikog ovratnika uz gore spomenute bijele čizmice.  Ako imaš ova dva tri komada u svojoj garderobi, vrlo ćeš lako prevariti zimu i uživati u slaganju svojih kombinacija“ – zaključuje Ester svoj kratki pregled neizostavnih odjevnih komada i modnih dodataka koji nas je kao i uvijek oduševio i vjerujemo da je neke od vas potaknuo na potragu za ovim divnim neizostavnim komadima koje rado nosimo.

Foto: privatni arhiv

Kancelarija bar