Ermina Duraj savršeno niže riječi, Iva Bruketa savršeno niže perlice, saznali smo na koji su način udružile snage!
E

Iva Bruketa vječnost utkala u perlice koje žene obožavaju

Rad riječke dizajnerice nakita Ive Brukete pratimo već dugo. Od samih početaka kad je vođena entuzijazmom i kreativnom željom da kupcima pruži nešto posebno počela s izradom nakita, do danas kada je svoju paletu nakita okitila asortimanom koji je raznolik i prepoznatljiv.

Od minimalističkih narukvica, šarmantnih nanogica, poznatih ogrlica „Tramuntana“ i „Aurora„ do raskošnih naušnica, Iva želi da se svaka žena s njezinim nakitom osjeća ugodno, dobro, da bude zvijezda svog života! I u tome itekako uspijeva!

Iva Bruketa ne krije razloge za zadovoljstvo novom suradnjom

Jesensko buđenje i mirisi novih početaka

Dizajnerica nam je najavila novu kolekciju, ali i novu suradnju na koju je jako ponosna. Novi komadi nakita su decentniji, nakon šarenog i razigranog ljeta, minimalizam će savršeno pratiti ritam jesenskih dana jer dok priroda mijenja boje u svima nama budi se želja za promjenom, a dobro raspoloženje najbolje je okititi lijepim nakitom.

Osim nove kolekcije, velika novost u radu Infinity tima je odabir i predstavljanje nove ambasadorice brenda. Dati lice brendu uvijek je izazovan zadatak, a nakon odlične suradnje s poznatom TV novinarkom i prijateljicom Ivanom Perić, i ovoga puta oduševilo nas je razmišljanje Ive i njezinog ženskog support tima.

„Svakom brendu s vremena na vrijeme trebaju promjene i već dugo  smo o tome Lorena, Sandra i ja razmišljale. I sada  je došao taj tren, pravi tren, kako je i pet godina Infinity-a ovo je idealno vrijeme!“

Svjesne da ambasadorica utjelovljuje vrijednosti brenda, sve one koje godinama strpljivo i s puno truda grade, imale su na umu da Infinity lice brenda mora biti žena koja je bezvremenska dama, elegantna, posebna, uspješna na način da radi što voli i u skladu gradi poslovne uspjehe i privatne trenutke. Sve to utjelovljuje Ermina Duraj, komunikacijska stručnjakinja i bivša TV novinarka.

Ermina Duraj

Ermina je osoba koja ostavlja dobar dojam već pri prvom susretu stoga nas ova odluka nije začudila, ali svakako je ugodno iznenadila jer najavljuje i smjer brenda ka poslovnim ženama, a u najavi su kolekcije i za muškarce.

 A kako je Ermina doznala da je „ona ta koju Infinity želi“

Iva me pozvala na kavu jednoga dana i mislila sam da ćemo se dotaći posla, da će možda trebati neki poslovni savjet, ovo nisam nikako očekivala“, tako svoju stranu priče započinje Ermina. Iznenađena upitom priznaje da se nije ni snašla, a već su je poput ogrlice obgrlile Ivine ruke uz riječi zahvale!

Ermina priznaje kako ju je poziv jako iznenadio jer je osoba koja ni puder ne nosi svakodnevno, ne fotografira se često, ne pohađa puno događanja, a u istom trenu Iva s osmijehom upada u riječ i otkriva kako je ona upravo sa svojom ljepotom, jednostavnošću, mirnoćom i elegancijom dama koja dočarava Infinity.

Dobra energija i međusobna podrška

Ermina je i prije nosila Infinity nakit te je suradnja autentična i iskrena, a nakon Ivane koja je prijateljica i kolegica na neki način „sve ostaje u obitelji“. Nova ambasadorica ističe kako sve ono što Iva je i privatno utkala je u svoj nakit, a ženstvenost komada nakita prilagođava se osobnosti žene. „Na meni je moj, na tebi je tvoj, naprosto se stopi s karakterom žene i to me se jako dojmilo.“

U neformalnom dijelu razgovora Ermina nam je otkrila i kako joj je posebno drago što može podržati rad lokalnog tima i riječku priču koju s puno ljubavi grade prijateljice i suradnice na čelu s emotivnom i kreativnom Ivom.

Prepoznatljivi komadi nakita riječke dizajnerice

Kad se ženske ruke slože, sve se može

Preostaje nam još samo Ivi i Ermini poželjeti puno sretnih trenutaka nanizanih poput perlica najljepše Infinity ogrlice i sjajnih poput Infinity naušnica!  

I ova suradnja potvrđuje ono što na Stilueti često ističemo, kad se žene nesebično i iskreno udruže nastaju priče koje i druge mogu nadahnuti i potaknuti, a doza inspiracije uvijek  je dobro došla!

Pripremila: Marija Mažar/ Stilueta

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci