”Moje usluge nisu samo fizička transformacija već u ženama budim samopouzdanje” Ema Jokić, Ema Jokić Beauty & Lashes Academy
"

Jako podupiremo mlade poduzetničke priče, a posebno kada su iz našeg grada. Iako je ova poduzetnica Riječanka sa zagrebačkom adresom i nedavno je uplovila u poduzetničke vode.

Upoznajte 24-godišnju Emu Jokić, vlasnicu Ema Jokić Beauty & Lashes Academy.

Draga Ema, dobro nam došla na Stiluetu! Nedavno si otvorila Ema Jokić Beauty & Lashes Academy. Reci nam, čime se točno baviš? 

Već više od deset godina strastveno se posvećujem umjetnosti ljepote ženskog lica kroz ugradnju trepavica i trajnu šminku. Moja karijera u svijetu ljepote započela je s velikom strašću prema kozmetici i estetici, što me navelo da se potpuno posvetim licu.

Oduvijek sam bila inspirirana željom da istaknem prirodnu ljepotu žena i pomognem im da se osjećaju samopouzdano i atraktivno.

Iz Rijeke si otišla u Zagreb i nedavno otvorila svoj lash studio. Prvo čestitamo! Drugo, kako si se odlučila krenuti u poduzetničke vode? I kako si odlučila da svoj poduzetnički put pokreneš u drugom gradu?

Hvala na čestitkama! Život me u svim poljima doveo u Zagreb. Što mi se sada nakon 2,5 godine ovdje čini najbolja odluka ikada! Oduvijek sam maštala o tome da želim imati nešto svoje, neki svoj mali kutak u kojem mogu raditi ono što volim, što me veseli i svakodnevno me usrećuje.

U čemu si sve stručna kada je u pitanju beauty svijet?

Moj put prema postizanju stručnosti u ugradnji trepavica i trajnoj šminki bio je ispunjen radom, trudom i kontinuiranim učenjem. Kroz godine prakse i usavršavanja, stekla sam duboko razumijevanje različitih tehnika i stilova ugradnje trepavica te trajne šminke. Moja stručnost obuhvaća sve, od klasičnih i volumenskih trepavica do mikrobladinga, puder obrva i trajne šminke usana.

Radila sam s brojnim klijenticama različitih životnih dobnih skupina i stilova, svaki put pružajući personalizirane usluge kako bih istaknula njihovu jedinstvenu ljepotu.

Moje usluge nisu samo fizička transformacija, već i prilika za moje klijentice da se osjećaju samopouzdano i sretno u svojoj koži.

Duboka poruka! Što sve nudiš u svom Ema Jokić Beauty & Lash academy?

U svom beauty studiu nudim ugradnju trepavica, trajnu šminku usana i obrva, lash i brow lift te čupanje obrva koncem.

Uz to nudim i edukacije istih.

Kako je poslovat u jednom manjem gradu poput Rijeke, a kako je u Zagrebu?

Poslovanje u manjem gradu i većem gradu može biti značajno različito zbog razlika u veličini tržišta, konkurenciji, potrebama potrošača i drugim faktorima. Evo nekoliko ključnih razlika:

Veličina tržišta: U većem gradu obično postoji veći broj potrošača, što može pružiti više prilika za prodaju proizvoda ili usluga. U manjem gradu tržište može biti znatno manje.

Konkurencija: U većem gradu postoji obično veća konkurencija jer je veća naseljenost u manjem gradu konkurencija može biti manja, ali možda će biti teže privući nove klijente.

Potrebe potrošača: Potrebe i preferencije potrošača mogu se razlikovati između manjih i većih gradova. U većem gradu potrošači često imaju veći izbor i raznolikost proizvoda i usluga.

Troškovi poslovanja: Troškovi najma prostora, radne snage i oglašavanja mogu varirati između manjih i većih gradova.

Planiraš li uvesti neke novitete, kakvi su ti planovi?

Planovi su veliki! Redovito pratim najnovije trendove i tehnologije u industriji ljepote kako bih uvijek bila korak ispred i pružala najbolje moguće usluge svojim klijenticama.

Moj cilj je nastaviti pomagati ženama da se osjećaju prekrasno i samopouzdano, ističući njihovu prirodnu ljepotu kroz ugradnju trepavica i trajnu šminku.

Što te motivira za rad?

Za rad me motivira strast prema ljepoti, kreativnost i izražavanje sebe u tom nekom svijetu i pomoći drugima da se osjećaju ljepše i samopouzdanije. Beauty industrija je dinamična i brzo rastuća te ima mnogo prostora za rast i razvoj u svakom pogledu. Naravno, motivacija može varirati od osobe do osobe, ali mnogi se u beauty industriji osjećaju inspiriranima mogućnošću poboljšanja izgleda i samopouzdanja drugih.

Danas živimo jako užurbano i trajna šminka nam se čini kao super izbor za one koji nemaju vremena svakodnevno se šminkati. Sto žene najviše vole, koji trajnu šminku?

Žene najviše vole trajnu šminku ali da bude jako prirodno.

Najviše se rade obrve, jer puno nas uvijek imamo nešto za popraviti, kada su nam obrve sređene i naglašene i mi smo 60% riješile.

Naravno rade se i usta radi oblikovanja i naglašavanja ljepote naših prirodnih crta lica ili u ovom slučaju usana.. One se mogu napraviti od slabijeg skroz prirodnog intenziteta do intenziteta da izgleda kao da smo nanijeli ruž za usne. Kako se kome sviđa od boje, različitih nijansi i slično.

Gdje se nalazi tvoj studio?

Nalazimo se u samom centru Zagreba (Preradovićeva 22) u moderno uređenom prostoru (110m2). Za sve klijente dostupan je i parking. U prostoru se nalaze dvije odvojene prostorije za rad i posebna prostorija u kojoj se održavaju edukacije.

Želiš li nešto poručiti mladim poduzetnicama? Imaš li neku poruku?

Mladim poduzetnicima bih poručila da ostanu strastveni i posvećeni svom poslu, da budu spremni učiti i prilagoditi se promjenama, te da se okruže dobrim ljudima. Također, važno je da budu uporni i da ne odustaju od svojih ciljeva, čak i kada se suoče s izazovima.  Slijedite svoju viziju ali budite otvoreni za povratne informacije.

Sve detalje možete pronaći na linku, a dragoj Riječanki Emi želimo puno sreće u Zagrebu!

Fotografije: Ema Jokić

Prethodni tekst –“Vjerovao sam u sebe kad sam pokretao biznis”, Igor Jović, LIJA taxi & transfers

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci