Brend ELFS u Rijeci je prisutan godinama. Od ove sezone prisutan je i u Dubrovniku!
B

Nova ELFS sezona prepuna je noviteta, pa su tako nakon uspješno otvorenog prošlogodišnjeg summer shopa na Hvaru koji nastavlja s radom i ove sezone, ove sezone upotpunili i dubrovačku ponudu te otvorili svoj prvi dućan u Dubrovniku u sklopu hotela Hilton Imperial Dubrovnik. Dubrovačkom hotelu koji jedinstvena iskustva svojih gostiju stvara od 1897. godine.

Asortiman je osmišljen kako i priliči destinaciji svjetskog glasa, pa je ELFS ponuda lepršava, prozračna i ekskluzivna. Kolekcija koju ovaj dućan nudi sastoji se od kupaćih kostima za žene i muškarce, sunčanih naočala, ljetnih majica i košulja te lepršavih haljina.

“Oduševljeni smo što je renomirani hrvatski dizajnerski dvojac ELFS izabrao upravo nas za lokaciju svog prvog ELFS dućana u Dubrovniku, upotpunjujući time našu ponudu i pokazujući najbolje od oba brenda – kvalitetne hrvatske proizvode, jedinstveno iskustvo te dašak luksuza.” poručuju iz Hilton Imperial Dubrovnika.

Dubrovački  ELFS dućan smješten u Hilton Imerial Dubrovnik nalazi se na adresi ul. Marijana Blažića 2 u neposrednoj blizini staroga grada i dubrovačkih zidina na ulazu Pile, a mi se nadamo se da je upravo ovaj ELFS dućan jedan od onih koje ćete posjetiti ovo ljeto!

Ponuda modnog branda ELFS dostupna je u istoimenim dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Hvaru i Opatiji  te putem ELFS WEB SHOPA.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – ELFS ima cool i trendi tenisice iz kojih se nećemo skidati ovog proljeća

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci