Najšarmantniji dodir blagdana krije se u centru Rijeke. U Elementals by J beauty oazi!
N

Blagdanski ugođaj osjeti se u svakom kutku Rijeke. Lampice, borovi, kuglice, blagdanski natpisi, adventi.. U moru svega, pronašli smo, recimo to tako, jedan poseban otočić koji ima ugođaj koji nam je posebno ugrijao srca! Radi se o trgovini Elementals by J i timu s kojim nas veće dugogodišnja suradnja. Upravo je ovaj shop primio i posebno priznanje grada Rijeke, drugo mjesto za uređenje dućana i izloga!

„Krenulo je s Čarobnim uljem, mojim prvim proizvodom. Napravila sam ga zbog sebe i alergijskih reakcija na sve proizvode za sunčanje , htjela sam neki prirodni proizvod i za sunčanje i njegu i tako je nastala ta priča! Prijateljica Lores gledajući kako tamnim na njene oči samo je rekla –  E ovo je neko Čarobno ulje. I tako je ona postala službena kuma koja je dala ime mom ulju .. Ima 4 organska maslaca ,9 biljnih hladno prešanih ulja, macerata mrkve i urucuma,vanilie, te EU (eterična ulja ).“

Ovako svoju priču počinje Žaklina Stroligo koja ima razloga za zadovoljstvo. Shop u Rijeci obožavaju žene svih generacija!

Čarobno ulje preteća je brojnih sličnih proizvoda na tržištu danas, a beauty oaza Elementals by J nalazi se u centru grada, šarmantna, topla, posebna, ljupka, baš kao što je Žaklina i kao što su sve članice ovog tima!

Brend se bazira na manufakturnoj proizvodnji i tako će ostati, to je taj poseban touch, ali i garancija kvalitete! Ljubav utkana u ovaj poseban kutak i proizvode itekako se osjeti, a da je tome tako potvrdila mi je i Žaklina:

„Svemu treba dati dodir ljubavi pa mi je to neka vodilja u svemu. Težimo kvaliteti, zadovoljstvu naših klijenata. Ponosna sam na naš zdravstveni dio priče i već lijepoj suradnji sa ginekološkom ordinacijama i liječnicima opće prakse koji nam redovito šalju svoje pacijente.“

To je zbilja za svaku pohvalu!

Kad se radu pristupa stručno, ali i srčano, piše se priča koja mora uspjeti i razvijati se.

Na službenoj internetskoj stranici pronašli smo izjavu koja savršano dočarava srčanost koja se krije u kutku i u bočicama proizvoda!

Ne odričite se svojih snova. Želim svima poručiti da ne odustaju od svojih snova i ideja, neka budu uporni i intuitivni.  Uspjeh je kada radiš svoj posao s ljubavlju i istim žarom kao i prvi dan,  kad ostvariš sebe kroz svoja djela.“

U riječkoj trgovini pronaći ćete doista širok asortiman prirodnih bio proizvoda koji će oplemeniti vašu rutinu.

U ovom posebnom periodu, riječki je shop zablistao u svom ljupkom izdanju! Ovo je mjesto na kojem ćete sigurno pronaći nešto za sebe i za svoje voljene! Javite nam vaše favorite!

ELEMENTALS BY J,

Andrije Medulića 5b, Rijeka, 

WEB STRANICA ELEMENTALS BY J

 

Fotografije: Ivor Mažar / Content Agency Mažar

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci