DogloveRI: Ela Trinajstić i Ai
D

Spremni čuti novu priču iz najslađe rubrike na Stilueti? Ovo je priča o jednoj posebnoj ljubavi. Ela Trinajstić je mlada poduzetnica i trenerica, žena iznimne energije, a iznimna je i Ai!
Aí je po rodovniku čistokrvni američki staford terijer, iako više odgovara pasmini američki pit bull terijer.  Iako je Aí „opasna“ pasmina, ona je čista suprotnost navedenog – za sad, navodi naša šarmantna sugovornica.

Ela Trinajstić i Ai, ljubav je to!

Je li Ai tvoj prvi pas? Zašto si se odlučila na ovu pasminu?
Nije, Malú (njemački špic) bila je moj prvi pas. U društvu svi imaju pse, staforde, kako sam sa istima okružena rekla bih da se ljubav rodila (doduše, postepeno). Zahvaljujući dva dečka Stonyju i njuškici Lee, ali i jednoj curi Heri niti jedna druga vrsta više nije bila opcija. Jednostavno sam znala da ću imati Aí, iako je praktički i Stony sada moj pas, morala je doći i ona. Neobjašnjiv je osjećaj voljeti i biti voljen od ovako „opasnog“ psa, koji je sposoban razviti čistu suprotnost svoje oštre osobnosti – biti najnježniji i najuporniji u tome da te voli.

Ovo si baš lijepo rekla. Vjerujemo da svih zanima ime? Zašto Ai i što znači?
Uff, ja sam od onih koji kad nešto želi to mora biti odmah. Činjenica da znam da postoji i da je moja, a čekam ju zadala mi je dosta izazova. Kako bih što manje tlačila uzgajivača da ju fotka i šalje sve te slike i snimke smišljala sam ime – dosta dugo. Kada ste jednom psa nazvali tako posebnim imenom, kao ja Malú, iduće ne može biti obično. Aí je kinesko ime (zanimljivo je da sam učila kineski) i znači ljubav, sve što ona i je.

Nisam znala da si učila kineski, puna si iznenađenja! Kakva je tvoja ljubimica?
U 3 riječi: graciozna, mišićava i svojeglava.

Koji su vam najdraži trenuci?
Ima ih dosta, ja doista uživam u svakom trenutku sa njom. Mogu izdvojiti kao najposebniji svaki koji se grlimo i mazimo. Ona strpljivo čeka svojih 5 minuta a onda skoči u krilo i popne mi se na glavu, doslovno.

Što najviše voliš kod nje?
Inteligenciju, fascinirana sam koliko životinja može razumjeti, voljeti i poštivati čovjeka. Nesumnjivo 10x više nego što će čovjek ikada biti sposoban uzvratiti.

Svi putevi vode u šumu

To svjedočimo svakog dana, ovih dana posebno. Nama si jako zanimljiva i ti! Znamo da si mlada poduzetnica, vlasnica perspektivnog garage gyma u Kostreni, znači li to da si stalno u trenirci ili te se može vidjeti i u nekim ostalim varijantama?
Imate me prilike vidjeti u mojoj zelenoj bundi, najupečatljivijim komadom koji je neizostavan u mom outfit-u, čak i kad nosim trenerku dobro se uklapa. Rekla bih da balansiram i žongliram sa modom, nikad neće biti klasik (a i ako hoće biti će na moj način, pa opet ništa od toga).

Jedno logično pitanje – koliko trenirki i setova za vježbanje imaš?
36 tajica, 5-6 trenerki, 4 sportska kombinezona…setova 1-2 možda – zaista sam loša.

Nisi loša, predana si stilski svom pozivu! (Smijeh) Koja su ti omiljena mjesta na Kvarneru, uz tvoju Kostrenu?
Sve zelene površine, obožavam(o) šumu. A od ovih malo civiliziranijih čest sam gost Prirode i društva, volim Grad (kada sam na Placi), Tapas itd., neka budu top 3.

Dogloveri i Men’s Corner najdraže rubrike

Zagovaraš zdrav život koji uključuje puno boravka u prirodi. Je li moguće odraditi i trening u prirodi, uz ljubimca dakako?
Svakako, svako sunce mi koristimo neovisno o godišnjem dobu, ali nekako sa proljećem ta opcija postaje aktualnija. Ljubimci su također dobrodošli.

Koji su ti omiljeni sadržaji na našoj Stilueti?
Moram priznati da rubrika DogloveRI mi teško izmiče, tako da ajmo reći ona, volim baciti oko na Men’s corner (volim inspirativne muškarce i kad imaju nešto pametno za reći). Svaša nešto meni, zapne za oko,  a Stilueta je svugdje oko nas.

Ovo nam može biti nova krilatica, hvala ti!I za kraj, poruka svima koji se žele pokrenuti, a nikako da ponađu motivaciju i naprave taj najbitniji i najteži prvi korak?
TAJNA DOBROG TRENINGA: „POJAVI SE!“ #coachE To negdje i stoji na svakoj mojoj društvenoj mreži, kao jedino bitno, za sve ostalo tu su moje kolege i ja.

Bile su ovo Ela Trinajstić i Ai, hvala na vremenu i prilici da ispričamo vašu priču!

Prošlotjedna kolumna – Dogloveri: Nora Gračanin i Ballie

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci