Ela Trinajstić pokazala nam je svoj garage gym u Kostreni
E

Zadnje dvije godine potpuno su drugačije od svega što smo dosad živjeli. U kratko vrijeme puno smo naučili. Naučili smo da se stvari brzo mijenjaju, da se planovi više ne donose dugoročno i da na puno toga ne možemo utjecati. Ipak, puno je bitnije ono na što možemo utjecati. A to smo mi sami. Možemo utjecati na to kako se osjećamo, kako živimo, kojih navika se odričemo, a koje usvajamo.

Jedna od najboljih odluka je rad na sebi. Tu uvijek ima posla i nikad nema zamjeranja je li nam to potrebno. A znate kako se kaže, U Zdravom tijelu zdrav duh, a svjesna je toga trenerica i poduzetnica Ela Trinajstić.

U posjeti Eli Trinajstić

Ela Trinajstić, spremna ostvariti svoju viziju

Ela je u rodnoj Kostreni otvorila garage gym u kojem nudi različite pristupe vježbanju. Nakon pola godine rada ima klijentice i klijente svih generacija. Neki vježbaju solo, neki u paru. Neki su došli radi izgleda, neki radi zdravlja, a jedna stvar je zajednička svima.

Svi se  osjećaju bolje, poletnije i zdravije u svojoj koži.

Osim samih treninga, Ela je u startu odlučila svojim klijentima pružiti više pa u ponudi ima i tretmane elektroterapije. Elektroterapija uključuje niz tretmana koji koriste električnu energiju za smanjenje boli, poboljšanje cirkulacije, oporavak oštećenog tkiva. Može se koristiti i za jačanje mišića, kao i podsticanje zarastanja kostiju nakon prijeloma, što dovodi do poboljšanja u fizičkim performansama korisnika.

Compex Wireless USA elektrostimulacijski ređaj koji se koristi za elektroterapiju sastoji se od kontrolnog uređaja preko kojeg biramo željenu terapijsku struju i elektroda koje se postavljaju na tijelo. Elektrode se lijepe i postavljaju na kožu. Elektroterapija kreće u trenutku kada se elektrode pričvrste i elektrostimulacija na uređaju uključi, preko elektrode se na kožu šalje blagi električni signal koji djeluje na kožu i sve strukture ispod kože (prodire kroz mišić, a ne samo oko njega).

Iako cijeli proces može zvučati kao nešto bolno (sama riječ struja ne djeluje kao nešto ugodno) mnogi će se složiti s time da je osjećaj koji izaziva električna energija ustvari opuštajući. Više će vam zasigurno otkriti Ela kojoj u želji da se osjećate zdravo i dobro, motivacije ne nedostaje.

VIDEO PRILOG:

Garage gym sigurno je tek samo početak

Ela Trinajstić puna je ideja. Ono što je bitno, djeluje i stalno nešto poduzima kako bi ostvarila sve svoje snove. Vrijedna je poduzetna, proaktivna i strpljiva. Prvi garage gym nesumljivo je samo prva stepenica u karijeri poduuetnice za koju ćemo sigurno još puno čuti.

Garage gym nalazi se u Kostreni

Ela je pokrenula i blog na kojem otkriva više o vježbanju i prehrani, a pratiti ju možete i na društvenim mrežama. Ima akivnu Facebook stranicu kao i Instagram profil. Ne čekajte prvi u mjesecu, ne čekajte ponedjeljak, vrijeme za dobre odluke je uvijek – SADA.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci