Ekskluzivna i limitirana Duchess Holiday Collection predstavljena u sklopu Zagreb Winter Fairy Talea!
E

U sklopu Zagreb Winter Fairy Talea, u srijedu 05. prosinca u predstavljena je i ekskluzivna i limitirana DUCHESS HOLIDAY COLLECTION womens wear kolekcija.

Ivana Banfić ostavila je bez daha  sve prisutne kada je “izglisirala” na najnovijem gliseru iz filma “Spectre”. Fantastična linija i ljepota ovu pjevačicu krase i kao da vrijeme stalo u pripemi je novi album tako da suradnju sa ovom trvtkom iskoristit će i za snimanje novog spota u Monte Carlu na proljeće.

Frauscher, poznati svjetski proizvođač super yachts brodova ove godine je, nakon suradnje s brendovima kao što su Louis Vuitton i Cavalli, izabrao hrvatski brend DUCHESS za svojeg fashion partnera. Veliko je to priznanje i za Snježanu Mehun i Antuna Tina Brišara, ali i za hrvatsku modnu scenu uopće.

Osim što za modne partnere pomno bira brendove, Fraucher yachts iznimnu pažnju polaže na sve segmente partnerstava pa tako na snažne motore njihovih brodova.

Snježana Mehun je ponosno istaknula da je u nepune dvije godine od kada je lansirala prvu kolekciju pa sve do ove jeseni kada je Duchess haljina viđena u Bijeloj kući, ova suradnja s brendom kao što je Frauscher dodatno priznanje i potvrda da je Duchess prešao granice Hrvatske. “Ovo mi je još jedna potvrda da kada se nešto radi sa puno strasti, ljubavi i posvećenosti rezultat mora doći. Naći se u društvu brendova kao što su Cavalli ili Louis Vuitton je nešto što se riječima ne da opisati. Duchess je za mene sada već mnogo više od modnog brenda, sada Duchess već postaje modni ambasador naše domovine, a to dodatno ispunjava srećom i ponosom.”

Na samoj reviji, gdje je Duchess predstavio svoju limited edition holidays collection, selekciju haljina namijenjenih za ovo blagdansko doba godine, uz standardne haljine po kojima je brand poznat, predstavljene su i novi modeli dugih večernjih haljina koje se bojom i materijalima savršeno uklapaju u ambijent blagdanskog doba. Brend je predstavio nove modele dugih haljina od pliša, haljine na preklop oplemenjene sjajnim materijalima te ostale modele od  svile i materijalima oplemenjenim šljokicama.

Prisutne je iznenadila Ivana Banfić, koja je očarala svojom besprijekornom figurom, a reviju su uz brojne modele nosile i Vedrana Linardić, Jelena Kapa, Katarina Mamić

U sklopu eventa je održana i humanitarna večera, a okupili su se brojni pripadnici društvenog života poput Vanje Mamić, Suzy Josipović, Antee Kodžoman sa NK Lokomotiva igračima, Iris Androšević, Joško Tončice Čeljuska, Ivane Šundov, modni dizajner Zoran aragović, dizajnerica, stilistica Ivana Bilandžija Billy, dizajnerica Mate Bručić i razdragani Joško Lokas koji je došao gledati svoju Bond djevojku Jelenu Kapu zaštitno lice Duchess


Foto: Bruno Zlomislić

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci