ZTC

Luana Muškić i Stela Mešić, dvije modne fotografkinje u usponu, odlučile su se na nesvakidašnju modnu suradnju. Fotografiranje istog modela kroz dva objektiva, dvije perspektive te dva stila učinilo se po njihovim riječima izazovom, a na kraju i vrlo produktivnim potezom. Njihova različita fotografska viđenja mode kroz fotografiju prikazana su kako na terenu tako i u post produkciji. Model androgenog izgleda (Golda Pamić) ušla je u ulogu futurističke žene koja odiše samopouzdanjem i energijom.

ZTC

„Bez obzira na isti scenarij naše poimanje estetike i viđenje stvarnosti razlikuje se od pojedinca do pojedinca u čemu u konačnici  i leži čar“ – napominje Muškić.

Ovaj modni projekt popratio je i video uradak Matea Jurčića koji je vjerno pratio viziju ove dvije fotografkinje.

„Oko sebe smo okupili tim mladih i kreativnih ljudi koji su nam pomogli u ostvarivanju naše vizije te doprinijeli tome da još bolje doživite ovu priču“ – dodaje Mešić.

Ovaj vid zanimljive suradnje između modnih fotografa poznat je u svijetu, a rezultate različitih stilova i obrade uvijek je zanimljivo za pogledati.

„Želja nam je da ovakve vrste projekata zažive i u budućnosti te potaknu na suradnju čitav niz neafirmiranih kreativaca koji će umrežavanjam povećati izglede za probitak na profesional modnoj sceni“ –  zaključuje Muškić.

Pustite neka fotografije govore same za sebe.

Stela

Stela

Stela

Stela

Luana

Luana


Luana

Foto: Luana Muškić i Stella Mešić
Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar