Duchess Charity Dinner – veliko srce uvijek je u modi
D

Brojne poznate osobe su se okupile ovog vikenda u Khala baru na poziv Snježane Mehun sudjelujući na Duchess Charity Dinner kojoj je popularni modni brand odlučio zaokružiti uspješnu poslovnu godinu.

Tončica Čeljuska, Neven Ciganović, Dalibor Petko, Antea Kodžoman, estetski kirurg Dinko Tončić, Renata Gubić, Antun Tin Brišar samo su neki od brojnih uzvanika koji su dupkom ispunili Khala restoran i bar te se uistinu tražili stolica više. Gala večera japanske kuhinje začinjejna nagrađivanim Zigante tartufima posebno je osmišljena za ovu prigodu cheff-ica Marina Golubić oduševila je sve prisutne kao i nastup pjevačice andjeoskog glasa Kim Verson. 

“Iskreno sam presretna da su se mjesta za večeru rasprodala u rekordnom roku dva tjedan prije održavanja, kao i majice DUCHESS ANGEL umjetnički rad Nikoline Vidović koje smo pripremili za tu večer hvala Vam svima divno je vidjeti kada se prepozna ovakva jedna spontana humana gesta jer nakon posjeta Caritas Domu u Brezovici nitko od nas ne može ostati imun to je jedna posebno emotivna priča. Mogao je biti to samoj još jdan od Božićnih domjenaka u nizu ali mi smo odlučili napraviti nešto malo drugačije ” istaknula je Snježana Mehun.

DUCHESS team i Khala bar uz ostale suorganizatore razveselit će mališane iz kuće Brezovica ovog Božića. Dobrotvorna večera održana 6.12.2019 kao naš božićni domjenak ujedno je Vaša prilika da donirate za Dom u Brezovici, kupnjom mjesta na večeri u iznosu 250,00 KN, Duchess & Khala majica u iznosu 250,00 KN.  Dobrotvorna akcija Frida koja će nam skrenuti pozornost na suosjećanje i potaknuti nas na dobro u danima blagdana koji su pred nama. U suradnji s mladim poduzetnicima i menadžerima, Khala bar i restoran zajedno s modnom poduzetnicom Snježanom Mehun te voditeljicom Ecijom Ivušić pokrenuli su akciju Frida za poboljšanje kvalitete života djece u kući Brezovica. Glavni je cilj skrenuti pozornost ne ove male ljude – velike borce koji žive oko nas sa svojim teškoćama i posebnim potrebama.
Kuća u Brezovici ove godine obilježava 25 godina svog djelovanja. Kroz kuću je tijekom tih godina prošlo 1100 djece.
„Kuća za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem Blaženi Alojzije Stepinac u Brezovici može primiti 75 djece koja trajno tamo borave dok imamo i 25 odraslih osoba koje u kuću dolaze na druženje i kvalitetno provođenje vremena. Prikupljenim sredstvima kupit ćemo potrebna pomagala i olakšati njihov život, rast i razvoj. Mnoga od naše djece nisu samostalna u održavanju higijene, a da bi njegovateljima olakšali taj posao kupit ćemo kadu za kupanje, renovirati kupaonicu, kupiti toplomjere i aparate koji služe u medicinske svrhe. Voljeli bismo kupiti i neurofeedback aparat koji doprinosi poboljšanju i osnaživanju mentalnih funkcija!“ – ističe Suzana Horvat Kutle, voditeljica kuće.


Djeca svakodnevno provode radnu terapiju koja im pomaže u svakodnevnom životu, a njihova radna terapeutkinja Ružica Radičević ističe: „Cilj terapije s djecom je osmisliti im slobodno vrijeme kroz kvalitetne radionice te ih naučiti savladati neke vještine koje će koristiti u životu. Jedan od glavnih ciljeva je odmaknuti ih od televizije i kompjutera te ih naučiti što samostalnijem svakodnevnom funkcioniranju!“

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci